Luxusné ubytovanie v centre Budapešti, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Tešte sa na bohaté raňajky a vstup do wellness s nádherným výhľadom i do fitness centra. Ideálne pre rodiny. Dieťa do 12 rokov má pobyt s raňajkami zdarma.

O ubytovaní

Expo Congress Hotel**** sa nachádza v blízkosti centra Budapešti a iba pár krokov od výstaviska Hungexpo. Vďaka svojej výške 50 m ponúka nádherné panoramatické výhľady na maďarskú metropolu. Popri najznámejších pamiatok ako Budínsky hrad, Rybárska bašta a budova parlamentu (9 km) je tu mnoho ďalších miest, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť. V neďalekom parku Városliget (4 km) nájdete hrad Vajdahunyad a zoo s botanickou záhradou. Vynechať by ste nemali ani obľúbené budapeštianske termálne kúpele Széchenyi (5 km) či Gellértove kúpele (7 km). Do štvrti okolo Budínskeho hradu a k malebným brehom Dunaja (6 km) sa vyberte za pamiatkami UNESCO.

Kde budete spať?

Zaslúžený odpočinok si doprajete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe. Vo vybavení izby nechýba klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie, minibar a vlastná kúpeľňa. Na vyžiadanie je možné tiež požičať si toaletné potreby, župan, papuče a deku navyše.

Na čom si pochutnáte?

V prízemí hotela sa nachádza reštaurácia Expo Brasserie s pestrou ponukou tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno si tu vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Po celý deň si potom môžete vyberať pokrmy à la carte. V Sky bare umiestnenom v 12. poschodí si užijete obľúbený nápoj či ľahké občerstvenie s nádhernými panoramatickými výhľadmi na celé mesto.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete vo fínskej saune. Aktívni jedinci zase ocenia fitness centrum.

Expo Congress Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Expo Congress Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Expo tér 2. , Budapešť
Maďarsko

+36 178 073 80

info@hotelvoucheronline.com

Check In
14:00 - 00:00
Check Out
5:00 - 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4 km
Zastávka
50 m