Zájdite si do Danubius Hotela Bük **** a vychutnajte si all inclusive stravovanie i vstup do hotelového wellness s bazénmi, vírivkou, saunami a soľnou jaskyňou. Na skok to budete mať tiež do preslávených kúpeľov Bükfürdo. Dieťa do 6 rokov má navyše v pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Luxusný Danubius Hotel Bük **** nájdete v nádhernej lokalite neďaleko maďarských svetoznámych kúpeľov Bükfürdo (800 m). Hneď vedľa kúpeľného areálu sa navyše rozkladá jedno z najväčších golfových ihrísk v Maďarsku. Milovníci najrôznejších aktivít si určite užijú aj návštevu zábavného parku Napsugár (3 km) alebo lezeckého centra Crystal Tower Adventure Park (1,5 km).

Na výlet si vyrazte do neďalekého Sárváru (22,8 km), kde si môžete prezrieť hrad Nádasdy, ktorého história je prepojená aj so slávnou grófkou Báthoryovou, arborétum, neoklasicistický luteránsky kostol alebo krásny katolícky kostol sv. Ladislava. S deťmi môžete vyskúšať lanové centrum Sárvár Adventure Park (24,9 km) so 120 prekážkami, lezeckou stenou či lukostreľbou.

Za návštevu stojí aj mesto Szombathely, (26,3 km) označované za najstaršie v Maďarsku. Nie je tak náhodou, že vás tu uchvátia predovšetkým historické pamiatky – katedrála Templom tér ako najväčší barokový kostol v krajine, Chrám bohyne Isis z 2. storočia nášho letopočtu, Biskupský palác z 18. storočia, krásne Kámonské arborétum alebo skanzen Vasi Múzeumfalu.

Kde budete spať?

V hoteli budete ubytovaní v jednej zo 197 útulných, klimatizovaných izieb. Každá izba je disponuje televíziou, telefónom, minibarom, balkónom a vlastnou kúpeľňou. Na vyžiadanie sú k dispozícii bezbariérové izby a izby s antialergénnym vybavením.

  • Izby Superior sú plne renovované, stále si ale udržujú dobové ladenie interiéru. Aj tu máte na výber medzi manželskou posteľou a oddelenými lôžkami, nie je tiež problém pridať prístelku pre dieťa alebo tretiu osobu. Kúpeľňa je v tomto prípade vybavená priestranným sprchovacím kútom.

  • Izby Executive odbočili od historického štýlu a ich interiér je plne moderný. Tešiť sa môžete na pestré farby a prémiové materiály. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu s priestrannou sprchou a izby umožňujú prístelku. Môžete si tiež vybrať, či chcete spať na dvojlôžku, alebo preferujete dve samostatné postele.

Na čom si pochutnáte?

Hotel poteší milovníkov gastronómie. Po celú dobu pobytu sa môžete tešiť na bohatú stravu formou all inclusive, ktorá sa podáva v reštaurácii Nils Holgersson so špecializáciou na maďarskú aj medzinárodnú kuchyňu. Budete mať postarané nielen o raňajky, obedy, večere, ale aj o desiaty (sladké i slané) a nápoje počas celého dňa - minerálka, džúsy, káva, čaj, ale aj pivo a víno. K dispozícii je tiež terasa a bar v hale i na záhrade.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli na vás čaká parádne vybavené wellness centrum. Čo v ňom nájdete?

  • Vnútorný plavecký bazén (15x8 m, 26 - 28 °C)
  • Vonkajší plavecký bazén (20x10 m, 25 - 26 °C)
  • Vnútorný/vonkajší bazén o veľkosti 170 m² s masážnymi sprchami a tryskami (34 - 36 °C)
  • Detský bazén
  • Vírivku
  • Fínsku a parnú saunu
  • Relaxačná miestnosť

Nechýba ani fitness centrum, salón krásy a bohatá ponuka rôznych procedúr - užite si napríklad kozmetiku, masáže, pedikúru a ďalšie.

Cestujete s deťmi?

A aby toho nebolo málo, hotel nezabudol ani na tých najmenších. Pre deti sú tu pripravené programy plné zábavy, ale aj detský bazén, herňa a ihrisko.

Danubius Hotel Bük ****

Danubius Hotel Bük ****

Európa út 1 , Bük
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36-94-889-400

reservation.buk@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 7 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
1,2 km