Vydajte sa až na samotný juh Maďarska a užite si pobyt v kúpeľnom mestečku Harkány. Ubytovaní budete v Komfort Hoteli Platán *** s polpenziou, welcome drinkom a vstupenkou do blízkych termálnych kúpeľov.

O ubytovaní

Komfort Hotel Platan *** sa nachádza v pokojnej časti kúpeľného mestečka Harkány, ktoré vďaka svojej polohe na južnom cípe Maďarska ponúka takmer stredomorskú atmosféru. Z hotela je to len pár minút chôdze do vychýrených miestnych termálnych kúpeľov (600 m) s bazénmi naplnenými vodou z termálnych prameňov s unikátnym zložením. Priamo v meste Harkány nájdete veľa historických pamiatok vrátane minaretu z obdobia nadvlády Turkov či nádhernej katedrály. V blízkom meste Pécs (30 km) môžete navštíviť ranne kresťanský cintorín, ktorý je na Zozname svetového dedičstva UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s veľkým balkónom. K vybaveniu izby patrí televízia, WiFi pripojenie, chladnička a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s letnou terasou sa môžete tešiť na pokrmy tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Veľký dôraz sa kladie na čerstvosť a ponuka sa mení s ohľadom na sezónnosť surovín. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Hlad či chuť počas dňa môžete zahnať niektorým z jedál à la carte. Večer sa podávajú servírované večere.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia si užijú veľa zábavy na detskom ihrisku v hotelovej záhrade.

Komfort Hotel Platán Harkány ***

Komfort Hotel Platán Harkány ***

Bartók B. u. 15. , Harkány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Platán Kft. IČ: 0209010158


+36 72 580 800

info@hotelplatan.com

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,9 km