O ubytovaní

Hotel Varga Tanya superior *** sa nachádza v srdci Maďarska blízko národného parku Kiskunság (13 km). Súčasťou areálu je veľká záhrada, ktorá je skutočnou oázou pokoja a pohody. K hotelu patria konské stajne, a tak si prírodné krásy môžete užiť aj zo sedla. Do blízkeho mesta Kecskemét (20 km) môžete vyraziť na návštevu zoologickej záhrady alebo do aquaparku. Hlavné mesto Budapešť je vzdialené 65 km od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojposteľovej izbe štandard s výhľadom do záhrady. Izby sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, LCD televízorom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno začnete raňajkami vo forme bufetu. V autentickej rustikálnej atmosfére hotelovej reštaurácie môžete kedykoľvek počas dňa ochutnať maďarskú a moderne zdravú kuchyňu. Veľký dôraz je kladený na lokálny pôvod potravín. Hotelové večere prebiehajú tiež bufetovou formou. Od jari do jesene je možné ochutnať grilované špeciality priamo z ohňa. K delikátnym pokrmom si vychutnáte kvalitné miestne vína.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s veľkosťou 200 m². Nájdete v ňom 2 vírivky, fínsku saunu, infra saunu, parný kúpeľ a oddychovú zónu s pohodlnými ležadlami. Ďalej je možné sa uvoľniť pri mnohých druhoch masáží. Počas letnej sezóny je k dispozícii vonkajší bazén s vírivkou, ležadlami a detským ihriskom.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na detskom ihrisku s trampolínou. Aj dospelí ocenia možnosť zahrať si petanque, stolný tenis alebo vonkajší šach. Záujemcovia si môžu vyskúšať tiež lukostreľbu.

Niečo naviac

Jedinečným zážitkom je pre hotelových hostí jazdecká show Puzsta, ktorá tu prebieha už 27 rokov. V hoteli je možné za príplatok dohovoriť aj jazdy na koni a poníkovi, mini golf a elektrokáry.

Varga Tanya Hotel ***superior

Varga Tanya Hotel ***superior

Kunpuszta 150. , Kerekegyháza
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Varga Tanya Kft. IČ: 0309109394


+36 76 371 030

info@vargatanya.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km