Zájdite si do jaskynných kúpeľov v Miskolc Tapolci a ubytujte sa v Hoteli Székely Kúria, kde vás poteší tradičný nábytok, domácka atmosféra a osobný prístup personálu. Raňajky budú v štýlovej reštaurácii ešte chutnejšie a do kúpeľov to budete mať len 800 m.

O ubytovaní

Hotel Székely Kúria sa nachádza v pokojnej časti mesta Miskolc iba pár minút chôdze od slávnych jaskynných kúpeľov Miskolc Tapolca (1 km). Za históriou sa môžete vydať na hrad Diósgyőr (6 km) či do dreveného kostola (8 km). Ako na dlani uvidíte mesto z vrcholku Avas v srdci mesta. Ďalšími turistickými lákadlami sú zoologická záhrada (20 km) a malebná záhrada Népkert (5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s rozlohou 22 m². Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou sa podávajú jedlá tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne s pestrými sezónnymi obmenami. Ráno si tu vychutnáte raňajkách vo forme bufetu. V lete je k dispozícii záhrada, kde sa odohrávajú večery so živou hudbou.

Niečo naviac

Hotel Székely Kúria si zamilujete. Vznikol z bývalého šľachtického panstva s myšlienkou vytvoriť miesto s atmosférou domova. Miesto, ktoré pôsobí upokojujúco, a napriek tomu je moderné. Tradičnú atmosféru môžete vidieť v každom detaile od stolov po výšivku na vankúši.

Székely Kúria

Székely Kúria

Miskolctapolcai út 43 , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kelemen-Ice Kft. IČ: 14688603-2-05


+36 305 307 026

info@szekelykuria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,2 km