Užite si relaxačný pobyt len 450 m od pláže obľúbeného jazera Balaton v Kristály Hoteli Keszthely ****. V cene máte ubytovanie v komfortných izbách, polpenziu a tiež neobmedzený vstup do skvelého wellness s vírivkou, soľnou miestnosťou, saunami a slnečnou terasou. Tešte sa aj na voucher v hodnote 7 000 HUF na relaxačné procedúry.

O ubytovaní

Kristály Hotel Keszthely **** sa nachádza v Keszthely, ktorému sa hovorí aj hlavné mesto Balatonu. Samotné Keszthely je malebné historické mesto s bohatým kultúrnym životom. Perlou mesta je neorokokový zámocký komplex Helikon s krásnym anglickým parkom (2 km). Za poznaním sa môžete vydať do množstva múzeí, napríklad múzeá Cadillacov (1,5 km), múzeá jazera Balaton (1,5 km) alebo na expozícia o tortúre či erotike (2 km). Atmosféru stredomorských letovísk má mestská pláž na brehu jazera (500 m), okolo ktorej sa tiahne príjemná pokojná promenáda. Okolie mesta je pretkané množstvom trás pre výlety pešo aj na bicykli. Obľúbenými turistickými cieľmi sú kúpeľné mestečko Héviz (7 km) či zrúcanina hradu Szigliget (18 km). Nádherné panoramatické výhľady na Balaton uvidíte z vyhliadky Szépkilátó (10 km). Oblasť je rajom pre rybárov a milovníkov vodných športov. Neďaleko hotela sa nachádzajú aj tenisové kurty (300 m).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Deluxe. Každá izba je vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, telefónom, rádiom, chladničkou, trezorom, fénom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno začnete chutnými raňajkami vo forme bufetu. Kedykoľvek počas dňa si môžete dopriať osviežujúce nápoje, vynikajúcu kávu alebo občerstvenie v kaviarni, ktorá je súčasťou hotela. Večere v hotelovej reštaurácii sa podávajú formou bufetu alebo trojchodového menu.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum, v ktorom si môžete oddýchnuť vo veľkej vírivke, soľnej miestnosti, parnom kúpeli, fínskej aj infračervené saune alebo pri masáži. Za priaznivého počasia sa zrelaxujete na slnečnej terase a využiť môžete tiež solárium.

Kristály Hotel Keszthely ****

Kristály Hotel Keszthely ****

Lovassy S. u. 20. , Keszthely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KOMPORGAM LTD. IČ: 09742097


+36 83 318 999

info@kristalyhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness

Tipy na výlet

Balaton

BalatonTip na výlet

Balaton je najväčšie jazero v strednej Európe a práve kvôli jeho veľkosti sa mu v maďarčine hovorí tiež Magyar tenger - Maďarské more. Dnes sa táto kedysi najobľúbenejšia letná destinácia stáva medzi Slovákmi opäť veľmi populárna. A niet divu, na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, rybári, jachtári, surfisti, cyklisti i seniori. Mladí tu nájdu veľa možností zábavy až do ranných rodín, staršia generácia môže relaxovať v preslávených kúpeľoch. V okolí jazera sa ich nachádza hneď niekoľko.

Čo všetko môžete robiť pri Balatone?

  • vodné športy: napríklad surfing, vodné lyže, vodné bicykle
  • rybárčenie
  • pešia turistika
  • cykloturistika
  • kúpeľné procedúry

Z turistických cieľov možno menovať krásny barokový zámok Helikon, múzeum kočiarov či múzeum hračiek, v ktorom si deti budú pripadať ako v raji. Ak počas výletov vyhladnete, rozhodne nemusíte zúfať, pretože miestna ponuka pokrmov je naozaj široká. Dať si môžete napríklad aj u nás obľúbené langoše, rôzne upravované ryby alebo pikantnú rybiu polievku halászlé. Ďalej môžete vyskúšať túrógombóc - tvarohové knedle so smotanou a cukrom alebo studené ovocné polievky.

Viac informácií
Keszthely
Keszthely
Termálne jazero Hévíz
Termálne jazero Hévíz
Kúpele Keszthely
Kúpele Keszthely