Oddýchnite si v čarovnom prostredí historického mesta Szombathely, ktoré leží neďaleko kúpeľného Sárváru. Čaká vás ubytovanie v luxusnom Park Hoteli Pelikán **** s bohatou polpenziou a vstupom do wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Deti do 8 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Park Hotel Pelikán **** sa nachádza v srdci krásneho historického mesta Szombathely. Nájdete tu mnoho barokových pamiatok vrátane katedrály Templom tér a františkánskeho kostola (1,5 km). Za návštevu rozhodne stojí tiež Kámonske arborétum (3 km), ktoré je najväčšie v celom Maďarsku. Neďaleký Sárvár (25 km) sa okrem kúpeľného komplexu pýši nádherným historickým centrom, ktorému dominuje Nádasdyho hrad. V meste Bük (25 km) ležia druhé najväčšie maďarské kúpele Bükfürdő, obľúbený golfový areál aj niekoľko zábavných parkov vrátane lezeckej Krištáľovej veže.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorá disponuje klimatizáciou, káblovou televíziou, minibarom, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom a županmi.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová hotelová reštaurácia je obložená drevom a dominuje jej oválny bar. Pripravujú sa tu špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Servírované večere sa podávajú v partnerskej reštaurácii Tó Vendéglö (vzdialenej 2 km od hotela).

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si doprajete dokonalý relax. Jeho súčasťou je krytý bazén s presklenou strechou, vírivka aj fínska a infra sauna. Ďalej tu nájdete soľnú miestnosť. Vybrať si môžete niektorú z masáží a wellness procedúr.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na ihrisku.

Park Hotel Pelikan ****

Park Hotel Pelikan ****

Deák Ferenc u. 5. , Szombathely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Csonka Fivérek Kft. IČ: 18-091038680


+36 945 138 00

info@hotelpelikan.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2 km