Nechajte sa rozmaznávať v samom centre maďarskej metropoly, v štýlovom Continental Hoteli Budapest ****superior. Užijete si wellness, fitness centrum, bohaté raňajky, 20% zľavu do reštaurácie Araz a 15% zľavu na procedúry.

O ubytovaní

Moderný Continental Hotel Budapest ****superior ohromí hostí nielen svojou skvelou polohou, ale aj luxusnými, umeleckými interiérmi alebo strešnou terasou s bazénom. Nachádza sa neďaleko historickej židovskej štvrte a zároveň blízko pulzujúcemu životu maďarskej metropoly. Hoci sa teda hotel nachádza v centre, dokážete si tu užiť skvelý, relaxačný a pokojný pobyt.

Kde budete spať?

Či už sa necháte ubytovať v izbe typu Standard alebo Executive, dočkáte sa klimatizovaného, nadštandardného a veľmi pekného ubytovania.

Izby Standard merajú 18-20 m² a zahŕňajú satelitný LCD TV, WiFi pripojenie, minibar, trezor, sadu na prípravu kávy a čaju, telefón a vlastnú kúpeľňu. Iste vás potešia aj zvukotesné okná a vankúšové menu.

Izby Executive sú podstatne väčšie (30-35 m²) a oproti izbám typu Standard majú navyše pohodlné posedenie s kreslami, župan a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Chutné dobroty francúzskej a maďarskej kuchyne môžete vyskúšať priamo v reštaurácii Araz alebo sa usadiť na terase na nádvorí. Bohaté raňajky sú servírované formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness si nadmieru užijete. Čaká tu na vás vnútorný bazén (4x8 m) a tiež vonkajší bazén. Nechýba tu ani vírivka, fínska a infra sauna. Môžete si tu aj zacvičiť, a to vo fitness s moderným vybavením.

Continental Hotel Budapest ****superior

Continental Hotel Budapest ****superior

Dohány utca 42-44 , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Joy Hotels Kft. IČ: 01-09-177739


00 36 1 815 1010

continentalreservation@zeinahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 21 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,2 km
Zastávka
0,2 km