Spoznajte centrum Budapešti a užite si štýlové ubytovanie v 4* hoteli, ktorý sa nachádza v 300 rokov starom opátstve. Okrem komfortných izieb vás čakajú raňajky formou bufetu, minerálna voda v izbe a možnosť neskorého check outu. Dieťa do 12 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Monastery Boutique Hotel Budapest **** stojí priamo v centre Budapešti na brehu Dunaja. Hotel sa nachádza v krásnej historickej budove, ktorá je vlastne 300 rokov starým opátstvom postaveným kapucínským rádom. Len pár krokov od neho nájdete Matejov chrám, Rybárskou baštu, Námestie sv. Trojice, Budínsky hrad a Reťazový most.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 47 izieb. K dispozícii sú izby Queen, Standard či Superior. Každá izba je vybavená smart televíziou, WiFi pripojením, telefónom, trezorom, minibarom, setom na prípravu kávy a čaju a kúpeľňou so sprchou alebo vaňou aj fénom. Izby Superior majú navyše k dispozícii kávovar Nespresso s kapsulami.

Na čom si pochutnáte?

V Moné Bar & Restaurant si pochutnáte na raňajkách formou bufetu v elegantnom prostredí. Na bare si zase môžete dopriať jeden z lahodných drinkov. Nechýba ani letná záhradka Moné Garden, kde sa usporadúvajú grilovačky.

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Fő u. 30. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Kapu Váralja Uzemelteto Kft. IČ: 01-09-290307


+36 1 770 8210

info@monasteryhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,7 km
Zastávka
80 m