Szerencsemák Panzió nájdete len 350 m od termálnych kúpeľov Kehidakustány. Okrem leňošenia v kúpeľoch sa tešte tiež na chutnú polpenziu, komfortné izby, infrasaunu alebo zážitok v podobe plavby loďou po Balatone či na peší výlet po meste.

O ubytovaní

Szerencsemák Panzió sa nachádza v pokojnom maďarskom mestečku Kehidakustány len 300 metrov od termálnych kúpeľov Kehida. Poloha v blízkosti rieky Zala a zelene zaručuje ničím nerušený pobyt, počas ktorého načerpáte nové sily. Okolitá krajina s kopcami a rozhľadňou je ideálna na výlety pešo aj na bicykli. V 12 km vzdialenom Hévíze nájdete nielen svetovo unikátne biotermálne jazero, ale tiež úžasnú kúpeľnú promenádu, krásne historické centrum a vychýrené farmárske trhy. Mnoho príležitostí na vyžitie všetkého druhu ponúka neďaleké jazero Balaton (20 km). V meste Keszthely sa nachádza úchvatný zámok Helios a mnoho zaujímavých múzeí. Z miestneho prístavu vyrážajú lode na okružné plavby po Balatone.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v dvojlôžkovej izbe Premium Comfort. Izba je vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením a plne vybaveným kuchynským kútom (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, kávovar, sendvičovač, rýchlovarná kanvica, elektrický sporák, riad). Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite chutnými raňajkami vo forme bufetu. V priebehu dňa je možné objednávať si pokrmy z jedálneho lístka, na ktorom nájdete špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Večer sa servírujú trojchodové večere s možnosťou výberu z menu. Všetky jedlá sú pripravované predovšetkým z čerstvých surovín lokálneho pôvodu.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený odpočinok si môžete dopriať v infrasaune.

Szerencsemák Panzió

Szerencsemák Panzió

Kossuth L. utca 56. , Kehidakustány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. IČ: 2009068164


+36 20 404 6878

szerencsemak@kehidakustanypanzio.hu

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
8,5 km
Zastávka
90 m
Aquapark
0,5 km