Užite si relaxačný pobyt len 400 m od pláže obľúbeného jazera Balaton v renovovanom štvorhviezdičkovom penzióne Admirál Family Resort. Na 2 000 m² veľkej záhrade hotela si môžete oddýchnuť pod slnečníkom na lehátku a pri vonkajšom bazéne, kde je možné aj grilovať. Využiť môžete tiež parádne wellness centrum partnerského hotela Kristály Hotel Keszthely **** s vírivkou, soľnou miestnosťou a 3 druhy sáun. Vďaka balíčku získate aj napríklad vstup do Múzea Balaton či na blízku pláž alebo zľavu na zapožičanie bicyklov.

O ubytovaní

Penzión Admirál Family Resort **** sa nachádza v maďarskom meste Keszthely len 400 m od Balatonu a 1,2 km od centra. Pobyt v tomto letovisku je kombináciou pokojnej prírody, športového vyžitia a atraktívnych miest v centre mesta.

Najväčším lákadlom je jednoznačne jazero Balaton (400 m). Maďarské more, ako sa mu kvôli rozlohe niekedy prezýva, je dokonalým miestom pre pohodovú rodinnú dovolenku. Tešiť sa môžete na trávnaté a piesočnaté pláže, kúpanie v teplej vode a príjemné zázemie v podobe občerstvenia a vodných atrakcií. Pobyt si tu užijú aj tí najmenší, voda je totiž plytká a poslúži tak ako príjemný bazén.

Príležitosti k zábave ponúka aj centrum mesta Keszthely, ktoré patrí medzi najkrajším miestam na brehu Balatonu. Jeho dominantou je nádherný zámok Festetics (2 km), ktorý sa mnohokrát pripodobňuje k francúzskemu Versailles. Absolvujte prehliadkový okruh touto maďarskou pýchou a nazrite na chvíľu do života maďarskej šľachty v 18. a 19. storočí. Nadchne vás tiež prekrásny zámocký park, ktorý nabáda k pokojným prechádzkam medzi rozkvitnutými záhonmi.

Za návštevu rozhodne stojí aj Múzeum Balatonu (2,3 km), v ktorom maďarské more spoznáte do najmenších detailov. Prírodu v okolí Balatonu sa však vydajte objavovať aj na vlastné oči. V tesnej blízkosti ubytovania sa nachádza cyklotrasa vedúca okolo jazera (100 m), z ktorej budete mať krásny výhľad na malebné okolie. Využiť môžete požičovňu bicyklov vo vašom ubytovaní.

Balaton aj samotný rezort je ideálnym miestom pre deti. Zabaviť ich tu vďaka množstvu atrakcií nebude problém. Keby ste však predsa len potrebovali nejaký tip na výlet, vyverte sa napríklad do Zoo Festetics Imre (2,5 km), kde si prezriete maďarské domáce zvieratá.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo dvojlôžkových izbách Superior, ktoré v roku 2020 prešli kompletnou renováciou. Každá izba je vybavená televíziou, WiFi pripojením, písacím stolom so stoličkou, samostatným WC a vlastnou kúpeľňou. Niektoré z izieb majú terasu či balkónik.

Na čom si pochutnáte?

Penzión nemá vlastnú reštauráciu, naraňajkujete sa však formou bufetu priamo v ňom. Večeru vám však prichystá partnerský hotel Keszthely Hotel Superior ***, kde môžete prípadne zostať aj o trochu dlhšie a dopriať si nejaký kokteil v miestnom bare.

Kde budete relaxovať?

Na obrovkej záhrade penziónu je k dispozícii vonkajší bazén s ležadlami a slnečníkmi, za horšieho počasia môžete načerpať sily vo wellness partnerského hotela Keszthely Hotel Superior ***.

Cestujete s deťmi?

Na záhrade penziónu je okrem bazéna s ležadlami aj skvelé detské ihrisko s trampolínou.

 Admirál Family Resort ****

Admirál Family Resort ****

Pázmány Péter utca 1. , Keszthely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KOMPORGAM LTD. IČ: 09742097


+36 83 314 368

info@admiralpanzio.hu

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,6 km