Bezstarostná relaxácia v hoteli priamo pri jazere a neobmedzené wellness! Vydajte sa na rodinnú dovolenku do mesta Gyömrő, len 19 km od Budapešti. Čaká vás komfortné ubytovanie, skvelá strava a taktiež neobmedzený vstup do wellness s bazénom a vírivkou. Využiť môžete aj hotelové fitness, v lete aj pláž pri jazere.

O ubytovaní

Hotel Bagoly Fogadó *** sa nachádza v malebnom mestečku Gyömrő na brehu nádherného jazera, ktoré ponúka veľa možností vodných športov. Veľkou výhodou hotela je jeho poloha neďaleko Budapešti. V centre maďarskej metropoly (30 km) nájdete slávne termálne kúpele Széchenyi či Gellértove kúpele. Určite by ste nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, Rybárskej bašty či budovy maďarského parlamentu. Štvrť okolo Budínskeho hradu a romantické brehy Dunaja s množstvom reštaurácií, kaviarní a múzeí sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Izby Standard meria 13,5 m², sú vybavené manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými posteľami, umožňujú tiež prístelku. Za príplatok môžete zvoliť variant s výhľadom na jazero. Nechýba TV, telefón, WiFi pripojenie, chladnička a vlastná kúpeľňa.

Izby Superior sú priestrannejšie (15 m²), niektoré majú výhľad na jazero, iné francúzsky balkón. Kúpeľňa je vybavená modernou walk-in sprchou. Okrem manželskej postele alebo dvoch oddelených lôžok ponúkajú aj možnosť prístelky.

Izby Family ubytujú až 4 osoby na manželskej posteli a 2 prístelkách. Meria 13,5 m², zaujmú obložením z prírodného dreva a kúpeľňa je doplnená pohodlnou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s veľkou terasou s nádherným výhľadom na jazero si každé ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa môžete tešiť na servírované večere.

Kde budete relaxovať?

Spríjemnite si deň dokonalým odpočinkom. K dispozícii vám bude 15 metrov dlhý krytý bazén s tryskami a vírivkou (26-27 °C) a k tomu samostatná vírivka.

Za príplatok môžete využiť aj fínsku a infra saunu. Dopriať si môžete aj niektorú z profesionálnych masáží. Aktívnych návštevníkov určite poteší tunajšie fitness centrum.

Hotel Bagoly Fogadó ***

Hotel Bagoly Fogadó ***

Munkás u. 18 , Gyömrő
Maďarsko

+3629/330-591

bagoly@bagoly.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
30 m
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium