Liget Wellness és Konferencia Hotel **** je kráľovstvom relaxu. V pokojnej prírode na brehu rieky vás čaká rozmaznávanie, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Termálne bazény, saunový svet, masáže a k tomu výborná zdravá polpenzia vám zaistí relaxačný pobyt snov. Luxusnú dovolenku doplnia zábavné atrakcie v okolí pre celú rodinu.

O ubytovaní

Luxusný Liget Wellness és Konferencia Hotel **** nájdete v maďarskom mestečku Szarvas. Tešiť sa môžete na exkluzívny pobyt s wellness, komfortne zariadenými izbami a reštauráciu s tradičnými maďarskými pochúťkami aj zdravou stravou. Vydajte sa za odpočinkom do pokojného kraja, v ktorom nie je v žiadnom prípade núdza o zážitky.

Hotel leží na brehu rieky v pokojnej časti mesta Szarvas a je obklopený sviežou zeleňou. V okolí ubytovania vás čaká celý rad prírodných krás, historických zaujímavostí a zážitkov, na ktoré len tak nezabudnete. Ak patríte medzi milovníkov prírody, vyberte sa do najväčšieho maďarského arboréta (2,6 km), ktoré vám predstaví viac ako 1 600 druhov rastlín. Krásnu krajinu zase budete obdivovať v Národnom parku Körös-Maros (1,7 km), kde nad hlavami poletujú vzácni vtáci.

Bohatú históriu regiónu pripomína niekoľko pamiatok. Vyrazte sa pozrieť na hrad Bolza (1,3 km), ktorý v Maďarsku založila rešpektovaná talianska rodina žijúca v Szarvasi v 18. storočí. Pôsobivá stavba stojí nad riekou Körös, po ktorej sa vydáte na plavbu loďou, a užijete si tak nevšedný výlet.

Deťom aj dospelým sa bude páčiť v interaktívnom parku miniatúr (2,6 km), kde si prezriete zmenšeniny slávnych maďarských stavieb. Deti zabavia pohybujúce sa vláčiky alebo lodičky na modeli jazera Balaton. Zaujímavou kultúrnou pamiatkou je unikátne Vodné divadlo (1,7 km) pri rieke alebo starý evanjelický kostol (2,5 km) v centre mesta.

Kde budete spať?

Hlavu zložíte v dvojlôžkovej izbe s jednoduchým farebným interiérom, v ktorom sa vám bude pohodlne zaspávať a príjemne prebúdzať.

Izba je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, posedením s kresielkami a stolíkom, LCD televízorom, telefónom, trezorom a príslušenstvom na prípravu kávy a čaju . Pre vaše maximálne pohodlie počas teplých dní bude k dispozícii klimatizácia. Izby majú vlastnú kúpeľňu s vaňou či sprchou, toaletou a fénom.

Na výber máte z dvojlôžkových izieb bez balkóna alebo s balkónom, z ktorého si užijete prekrásny výhľad na rieku Körös alebo udržiavaný hotelový park. Do niektorých izieb je možné umiestniť prístelku alebo detskú postieľku.

Na čom si pochutnáte?

Nijaká wellness dovolenka sa nezaobíde bez kvalitného jedla, ktoré podporí vaše rozmaznávanie tým najlepším možným spôsobom. V hotelovej reštaurácii dbajú na zdravý životný štýl, a tak vám ponúknu vyváženú stravu bohatú na vitamíny a minerály.

Pochutnáte si na maďarských aj medzinárodných špecialitách rovnako ako diétnych pokrmoch, ktoré ocenia hostia, čo chcú zostať vo forme. Navyše na menu nechýbajú vegetariánske špeciality.

Okrem bufetových raňajok a večerí si v reštaurácii vyberiete z a'la carte menu. Ak máte radšej niečo ľahké, siahnite po osviežujúcich šalátoch, predjedlách a polievkach. Ponuka hlavných jedál zahŕňa gnocchi, steaky alebo ryby. Na jedálnom lístku nechýba ani ponuka detských jedál.

Pobyt si oslaďte chutným dezertom a dobrou kávou. V reštaurácii aj lobby bare si večer doprajte svoj obľúbený koktail alebo tradičné maďarské víno.

Kde budete relaxovať?

Hotelová wellness zóna je rajom odpočinku, v ktorom nájdete snáď všetky wellness služby, na ktoré si spomeniete. Priamo v areáli hotela vyviera z hĺbky 670 m termálny prameň s liečivými účinkami, ktorý vám pomôže s liečbou gynekologických či dermatologických ťažkostí alebo s bolesťami kĺbov.

Blahodarné účinky hotelovej ozdravnej vody si doprajete v dvoch termálnych bazénoch – jednom vonkajšom a druhom s vonkajšou aj vnútornou časťou. Príjemný relax vás čaká aj pri sezónnom plaveckom bazéne v hotelovej záhrade alebo pri ďalšom bazéne s teplotou 30 až 33 °C, ktorý má tiež vnútornú aj vonkajšiu časť.

Myseľ prečistíte v saunovom svete, kde nájdete presklenú fínsku saunu s krásnym výhľadom, špeciálnu bylinkovú kabínu, ľadovú fontánu, parný kúpeľ a vonkajšiu fínsku saunu s ochladzovacím bazénikom, ktorú si možno privátne prenajať.

Súčasťou hotela je unikátna soľná miestnosť, kde sa zložíte na kresielkach a necháte relaxačnú hudbu a príjemné prostredie upokojiť celý organizmus. Pre ešte lepší relax sa objednajte na masáž alebo si doprajte skrášľujúcu procedúru.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálny pre rodiny s malými deťmi, pre ktoré sú pripravené mnohé zábavné atrakcie. Po celý rok je možné využívať vonkajšie ihrisko s preliezkami, vnútorný detský kútik so stolíkmi na kreslenie a s dvojposchodovým preliezacím hradom. Súčasťou vnútorného bazéna s teplotou 30 až 33 ° C je detský bazénik .

K dispozícii je aj všetko detské vybavenie, ako sú vysoké stoličky, detské postieľky, vaničky alebo príslušenstvo pre starostlivosť o bábätká. V izbe si môžete požiadať o prístelku.

Niečo naviac

Pre tých, ktorí radi zostávajú vo forme, je v hoteli k dispozícii moderné fitness centrum s posilňovacími strojmi, kardio zónou a podložkami na natiahnutie.

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Erzsébet-liget , Szarvas
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Liget Hotel Kft. IČ: 10869677-2-41


+36 66 311 954

dobo.marta@ligetszarvas.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
1,5 km

Tipy na výlet

Szarvas

Szarvas Tip na výlet

Na juhovýchode Maďarska sa rozlieha populárne mestečko Szarvas, ktoré rozhodne stojí za návštevu. Objavíte tu množstvo jedinečných miest odkazujúcich na maďarskú históriu, od pamätníkov cez kostoly až po zaujímavé múzeá. Atrakciou číslo jedna, ktorú by ste rozhodne nemali minúť, je arborétum Szarvas. Rozprestiera sa na ploche 82 hektárov a pozrieť si tu môžete neuveriteľných 1 600 druhov drevín a kríkov zo všetkých kútikov sveta. Poteší vás ale aj nádherný výhľad z tohto unikátneho miesta, najmä pokiaľ radi trávite čas v prírode.

Szarvas je však známy aj pre svoju kúpeľnú kultúru, ktorej počiatky siahajú až k Osmanskej ríši. V súčasnosti tu môžete relaxovať v parných kúpeľoch, vaňových kúpeľoch alebo v bazéne s termálnou vodou.

Čo ešte v Szarvase nevynechať?

  • Návštevu hradu Bolza s nádhernou zámockou záhradu
  • Park miniatúr maďarských pamiatok
  • Zoo s rybníčkom a lodičkami
  • Slovenský dom
  • Tessedik Sámuel Museum
  • Prechádzku historickým centrom a prehliadku kostolov
Viac informácií
Mezőtúr
Mezőtúr
Arborétum Szarvasi
Arborétum Szarvasi
Údolie rieky Körös
Údolie rieky Körös