Relax a úplný komfort, tak by sa dal zhrnúť pobyt v modernom apartmáne Maya Apartman *** v pokojnej časti kúpeľného mesta Sárvár. K miestnym termálnym kúpeľom to budete mať len 500 ma vďaka celodennej vstupenke si užijete ničím nerušený odpočinok. Tešiť sa môžete aj na pohodlné ubytovanie s vlastnou kuchyňou a raňajky formou bufetu. Využiť môžete aj dopravu z vlakovej alebo autobusovej stanice.

O ubytovaní

Novopostavený apartmánový dom Maya Apartman *** sa nachádza v Sárvári, len 500 m od obľúbených termálnych kúpeľov a pár krokov od krásnych pamiatok a atrakcií kúpeľného mesta. Navštíviť môžete napríklad hrad Nádasdy (1 km), ktorého história je prepojená aj so slávnou grófkou Báthoryovou, arborétum (1,1 km), neoklasicistický luteránsky kostol (1,2 km) alebo krásny katolícky kostol sv. Ladislava (1,3 km). Necelý kilometer od penziónu sa nachádza aj jazero Csónakázó, ktorého okolie priamo pozýva k nádherným prechádzkam. S deťmi môžete vyraziť do lanového parku Sárvár Adventure Park (700 m), kde sa vyšantia na 120 lanových prekážkach, lezeckej stene či pri lukostreľbe.

Obľúbeným výletným cieľom sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (18,3 km) alebo Szombathely (26,7 km). Celldömölk sa nachádza priamo pod sopečným vrchom Ság-hegy a najväčším miestnym lákadlom sú vulkanické kúpele s 8 krytými aj vonkajšími bazénmi, saunovým svetom, soľnou jaskyňou, masážami a procedúrami. Za vyskúšanie navyše stojí aj miestne víno, ktorému dodáva sopečná pôda jedinečný charakter. Szombathely zase budú úplným rajom pre milovníkov historických pamiatok, údajne ide totiž o najstaršie mesto v Maďarsku, založené bolo už v roku 45. Uvidíte tu krásne antické, ale aj barokové a ďalšie pamiatky, napríklad studňu bohyne Tyché alebo katedrálu Navštívenia Panny Márie.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom, moderne vybavenom apartmáne. Pre váš maximálny komfort budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, spálňu s manželskou posteľou, LCD TV a písacím stolom a obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou (varná doska, chladnička, mikrovlnná rúra, hriankovač, moka kanvička, riad...), LCD TV a rozkladacou pohovkou.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bufetu sa pre hostí servírujú v neďalekom Éva Panzió. V okolí ubytovania nájdete aj mnoho obľúbených reštaurácií, kde ochutnáte maďarskú i medzinárodnú kuchyňu.

Kde budete relaxovať?

Zlatým klincom vašej dovolenky bude relaxácia v areáli krásnych termálnych kúpeľov Sárvár s celkovou plochou 55 000 m² a vodnou plochou 3 600 m². Kúpeľný komplex zahŕňa rodinné kúpele, liečebné kúpele, letné kúpalisko a saunový svet. V liečebných kúpeľoch si naplno užijete ozdravné účinky termálnej vody v 3 vnútorných (zážitkový, termálny zážitkový a termálny liečebný) a 2 vonkajších (zážitkový a relaxačný) bazénoch. S liečebnou sekciou sú chodbou prepojené rodinné kúpele, kde nájdete bazén s vlnobitím, detský bazén so šmykľavkou a detský bazénik, 3 tobogany, detský kútik, vírivku a plavecký bazén.

V lete sa vyšantíte na vonkajšom kúpalisku s plážovým bazénom, bazénom s vlnobitím, detským dobrodružným bazénom s pirátskou loďou, detským zážitkovým bazénom, bazénom pre bábätká, 7 toboganmi, šmykľavkou a skákacou zátokou. Zároveň tu nájdete všetko, čo k letnému kúpalisku patrí, teda rôznorodé športové ihriská, reštaurácie i bufety. (Nielen) v zimných mesiacoch naopak zase oceníte saunový svet s horúcimi fínskymi a parnými saunami, arómou kabínami, vírivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkom.

Maya Apartman ***

Maya Apartman ***

Zrínyi Miklós utca 9. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Darázs Lajosné IČ: 4439285


+ 36 30 939 8812

info@evapanzio.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Baby friendly
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
2,1 km

Tipy na výlet

Kúpele Sárvár

Kúpele Sárvár Tip na výlet

Maďarské kúpeľné mesto Sárvár je ďalšie krásne mestečko s kúpeľmi, ktoré sú naozaj na úrovni. Schádzajú sa sem ľudia z celej Európy, a to najmä za dvomi druhmi tunajšej liečivej vody. V okolí Sárváru totiž vyvierajú dva pramene liečivej vody: prvý z hĺbky 1 200 metrov s teplotou 43 °C a druhý z hĺbky 2 000 metrov s teplotou 83 °C s vysokým obsahom soli. V kúpeľoch Sárvár si užijú všetky vekové skupiny. Budova s rozlohou 5 000 m² so stredomorskou atmosférou ponúka mnoho vyžitia ako pre seniorov, ktorí využijú najmä liečebné časti kúpeľov, tak aj pre páry či rodiny s deťmi, ktoré zas ocenia relax i zábavu v zážitkovej časti.

Bazény v liečebnej časti kúpeľov:

  • vonkajší zážitkový bazén (32 –⁠ 33 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén (32 –⁠ 34 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén s liečivou vodou (34 – 36 °C)
  • vnútorný liečebný bazén (36 –⁠ 38 °C)
  • vonkajší liečebný bazén (36 °C)

Bazény a ďalšie priestory v zážitkovej časti:

  • bazén s umelými vlnami (detský zážitkový bazén so šmykľavkami a hračkami pre najmenších)
  • veľká vírivka
  • detský bazén so šmykľavkami, vodným delom a striekacou bránou
  • široká rodinná šmýkačka pre spoločné zážitky
  • zelená rúrková šmýkačka
  • 3 obrie šmykľavky vnútri aj mimo budovy
  • detský kútik s vychovávateľkou, kde je k dispozícii stráženie detí zdarma
  • svet batoliat: kuchynka, prebaľovací miestnosť, tepidárium, detský kútik, odpočiváreň
  • 25 m dlhý plavecký bazén
  • rozsiahle odpočinkové priestory
  • obrovská terasa na opaľovanie

Zájsť si môžete i do saunového sveta, kde na vás čaká fínska sauna, parný kúpeľ, aromasauna a ďalšie atrakcie zaisťujúce odpočinkový zážitok.

Miestna termálna voda je veľmi vhodná na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva, rehabilitáciu po ochoreniach a športových zraneniach, v prípade neurologických ťažkostí a ku kúpeľom na uvoľnenie svalstva.

Viac informácií
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Arboretum Sárvár
Arboretum Sárvár