Mesto Bogács len 16 km od Egeru je preslávené najmä termálnym kúpaliskom a kúpeľmi s liečivou vodou. Najbližšie to k nemu budete mať, keď sa ubytujete v Hoteli Strand ***, ktorý je s týmto termálnym komplexom s 8 bazénmi priamo prepojený. Tešiť sa môžete aj na chutné raňajky a každodenný vstup do termálov.

O ubytovaní

Hotel Strand *** sa nachádza v srdci mestečka Bogács a je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi. Stačí sa v izbe prezliecť do županu a vydať sa rovno za dokonalým relaxom. Okrem termálnych kúpeľov je oblasť známa aj vínnymi pivnicami, kde ochutnáte vynikajúce miestne víno. K výletu láka jazero Bogács (1,2 km) alebo miestne arborétum (550 m).

Iba 15 km od hotela leží nádherné mesto Eger plné barokových pamiatok. Nájdete tam stredoveký hrad, baziliku, malebné historické centrum aj zaujímavé múzeá. Aj v Egeri sa môžete oblažiť v termálnych kúpeľoch a okúsiť vína v tzv. Údolí krásnych žien, oblasti plnej vínnych pivníc.

Za prírodnými krásami vyrazte do národného parku Bukové hory, najväčšieho v Maďarsku, kde môžete navštíviť napríklad krasovú jaskyňu Istállós-kő (40,8 km), malebný Lillafüred (50,3 km) s vodopádom, visutou záhradou a možnosťou prechádzky lesnou železnicou alebo vrch Bálvány (64,1 km), odkiaľ si užijete krásny výhľad do okolia.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na tradičnú maďarskú kuchyňu a vynikajúce miestne vína. V letnom období je v prevádzke terasa reštaurácia.

Kde budete relaxovať?

Hotel Strand *** je priamo prepojený s termálnym kúpaliskom Bogács. Z celkových 11 bazénov je ich 6 napustených termálnou vodou s obsahom síry. Prameň s teplotou 76 °C vyviera z hĺbky 500 m. Miestna voda priaznivo ovplyvňuje reumatické ochorenia, odporúča sa aj na pitnú kúru. Vdychovanie pary pomáha pri bronchitíde. Ďalej sú k dispozícii detské, zábavné a jeden plavecký bazén.

Súčasťou hotela je ďalej fínska sauna a posilňovňa. Dopriať si môžete niektorú zo širokej ponuky masáží a kúpeľných procedúr.

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SZEPESI Kft. IČ: 0509011883


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 1 905 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
10 m

Tipy na výlet

Termálne kúpele Bogács

Termálne kúpele Bogács Tip na výlet

Termálne kúpele v maďarskom meste Bogács sľubujú okrem skvelej zábavy aj relax v liečivej vode. Miestny prameň obsahuje vápnik, horčík a ďalšie telu prospešné látky, ktoré pomáhajú pri reumatických problémoch, ťažkostiach s kĺbmi či v boji proti gynekologickým alebo kožným ochoreniam. V celoročne otvorených kúpeľoch môžete na seba nechať pôsobiť vodu v 4 termálnych bazénoch s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letnej sezóne sa môžete tešiť až na 9 bazénov - 6 termálnych, jeden plavecký a dva detské s atrakciami aj pre tých najmenších. Deti obzvlášť potešia aj tobogány a šmýkačky. Medzi tie najobľúbenejšie patria 20 m dlhý tobogán “Spacehole” s lievikovým koncom či “Wawe slide” - obojstranná šmýkačka, po ktorej sa budete kĺzať tam a zase späť až do výšky 9 metrov.

Viac informácií
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Mesto Eger
Mesto Eger
Kúpele Zsóry
Kúpele Zsóry