Vyrazte do malebného maďarského mestečka Bogács, ubytujte sa v Patak-Party Apartmanok a užite si komfort apartmánu s vlastnou kuchyňou, a hlavne každodenný vstup do termálnych kúpeľov vzdialených len 290 m. Na výlet potom môžete vyraziť do krásneho historického Egeru alebo národného parku Bukové hory.

O ubytovaní

Patak-Party Apartmanok sa nachádza v malebnom mestečku Bogács na úpätí Bukových hôr. Obľúbené termálne kúpele s až 11 bazénmi a vodnými atrakciami sú od ubytovania vzdialené len pár minút chôdze (290 m). Príjemnou prechádzkou okolo nádherného gotického kostola dôjdete k rozhľadni Millennium (1,1 km) či k vodnej nádrži (1,2 km), ktorá je doslova rajom pre rybárov. Obľúbeným cieľom turistov je tiež zámok De La Motte v blízkom Noszvaji (5,8 km).

Za historickými pamiatkami sa vydajte do Egeru (17,2 km), kde nájdete napríklad minaret, hvezdáreň a nádherné barokové paláce. Prejsť si tu môžete aj Múzeum marcipánu, samozrejme s poriadnou ochutnávkou. Perlou mesta sú nádherné Turecké kúpele s viac ako 400 rokmi tradície. O kus ďalej zase čaká mesto Egerszalók (24,6 km) s moderným kúpeľným komplexom a prírodným úkazom vo forme Soľného kopca, vytvoreného vyvierajúcimi termálnymi prameňmi.

Pokiaľ si potrpíte na prechádzky prírodou, vyrazte do neďalekého národného parku Bukové hory. Kúsok od hotela budete mať napríklad prírodnú rezerváciu Tardi-legelő (4,9 km) alebo jaskyňu Suba-lyuk (6,8 km), v ktorej kedysi žil človek neandertálsky. A plody miestnej prírody môžete rovno aj ochutnať, po ceste totiž stojí dedinka Cserépfalu (4,6 km) s celkom 200 historickými vínnymi pivnicami, kde môžete otestovať známe lokálne odrody, napríklad Egri Leányka.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnom apartmáne s kuchynským kútom (mikrovlnná rúra, varič, kávovar, chladnička, riad) a kúpeľňou so sprchovacím kútom. V apartmáne nechýba televízia a WiFi pripojenie.

  • Studio apartmán zahŕňa manželskú posteľ, jedálenský stôl a úložné skrine.

  • Rodinný apartmán sa skladá z 2 samostatných spální (s manželskou posteľou a s oddelenými jednolôžkami) a malej kuchynky.

Na čom si pochutnáte?

Apartmánový dom nemá vlastnú reštauráciu, môžete si ale objednať raňajky či polpenziu z menu, ktoré vám budú doručené na apartmán. Raňajková ponuka zahŕňa klasické jedlá - slané a sladké pečivo, vajíčka, údeniny, ovocie, zeleninu, marmelády ai. Obedy alebo večere zahŕňajú polievku, hlavný chod, šalát a dezert.

Patak-Party Apartmanok

Patak-Party Apartmanok

Dózsa György 16/b , Bogács
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lakatos Krisztián E.V. IČ: 59711386-1-30


+36705793333

patakpartyapartman2024@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 2 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
25 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Bogács

Termálne kúpele Bogács Tip na výlet

Termálne kúpele v maďarskom meste Bogács sľubujú okrem skvelej zábavy aj relax v liečivej vode. Miestny prameň obsahuje vápnik, horčík a ďalšie telu prospešné látky, ktoré pomáhajú pri reumatických problémoch, ťažkostiach s kĺbmi či v boji proti gynekologickým alebo kožným ochoreniam. V celoročne otvorených kúpeľoch môžete na seba nechať pôsobiť vodu v 4 termálnych bazénoch s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letnej sezóne sa môžete tešiť až na 9 bazénov - 6 termálnych, jeden plavecký a dva detské s atrakciami aj pre tých najmenších. Deti obzvlášť potešia aj tobogány a šmýkačky. Medzi tie najobľúbenejšie patria 20 m dlhý tobogán “Spacehole” s lievikovým koncom či “Wawe slide” - obojstranná šmýkačka, po ktorej sa budete kĺzať tam a zase späť až do výšky 9 metrov.

Viac informácií
Národný park Bukové hory
Národný park Bukové hory
Mesto Eger
Mesto Eger
Kúpele Egerszálok
Kúpele Egerszálok