Hoďte všetky starosti za hlavu a vydajte sa za odpočinkom v obklopení prekrásnej maďarskej prírody. Hercegasszony Birtok Wellness & Garden ležia len pár krokov od malebnej meandrujúcej rieky a na výlety lákajú neďaleké kúpeľné mestá Mezőtúr a Szarvas. Okrem luxusného prostredia hotela vás nadchnú prepychové izby, lahodné raňajky či polpenzia a neobmedzený vstup do hotelového wellness centra.

O ubytovaní

Hercegasszony Birtok Wellness & Garden sa nachádza v malebnej krajine Veľkej dunajskej nížiny neďaleko miest Mezőtúr a Szarvas. Pokiaľ túžite po dovolenke vo výnimočnom prostredí a zároveň blízko prírody a ďaleko od ruchu miest, je tento hotel správnou voľbou.

Budova hotela bola postavená pred viac ako 100 rokmi a pôvodne slúžila ako šľachtické sídlo. Dnes, po citlivej rekonštrukcii, si tu užijete pobyt, počas ktorého si budete pripadať ako v rozprávke. Meandrujúce brehy rieky Körös Túrtő (60 m) ležia doslova pár krokov od hotela a sú dokonalým miestom na romantické prechádzky v obklopení unikátnej prírody.

Obľúbeným výletným cieľom je neďaleké mestečko Mezőtúr (9 km) s krásnym historickým jadrom, ktorému dominuje radnica s vyhliadkovou vežou (10 km). Nájdete tu tiež mestské kúpele (10,3 km) so 4 bazénmi s liečivou termálnou vodou. V múzeu Túri Fazekas (9,8 km) sa zase môžete zoznámiť s dejinami výroby keramiky, ktorá tento región preslávila.

Ďalším klenotom je mesto Szarvas (21 km), kde láka k návšteve slávne arborétum s viac ako 1600 druhmi rastlín z celého sveta a nádhernými výhľadmi v každom ročnom období. Dominantou mesta je zámok Bolza (20 km) obklopený krásnou záhradou. Tiež Szarvas ponúka možnosť odpočinku v termálnych kúpeľoch.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Irene Bistro si pochutnáte na pokrmoch pripravených z čerstvých surovín od miestnych farmárov. Kvalita hrá v tunajšej kuchyni tú najdôležitejšiu úlohu, čo sa odráža na sezónnosti ponuky.

Kde budete relaxovať?

Pokojná vidiecka atmosféra a špičkovo vybavené wellness sú zárukou dokonalého relaxu. Súčasťou priestranného wellness s krásnym výhľadom do zelene je vnútorný bazén, vírivka, fínska sauna a infrasauna.

Hercegasszony Birtok Wellness & Garden

Hercegasszony Birtok Wellness & Garden

Hercegasszony útja 1. , Mezőtúr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Dél-Alföld Consulting Kft. IČ: 06-09-015120


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc - plemena do 5 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
10,3 km
Zastávka
2,5 km

Tipy na výlet

Údolie rieky Körös

Údolie rieky Körös Tip na výlet

Rieka Körös patrí medzi najčistejšie a najkrajšie rieky v Maďarsku. V jej meandrovitom údolí si užijete príjemné chvíľky na prechádzke v prírodnej oáze a načerpáte sily. Stojaté vody a okolité lesy vám ponúknu nádherný zážitok a veľa priestoru k jedinečnému odpočinku. Budete sa tu cítiť voľne a bezstarostne, obklopení jedinečnými prírodnými úkazmi, spievajúcimi vtákmi a sviežim ovzduším. Ak chcete podniknúť niečo akčnejšie ako len blúdenie pozdĺž vody, môžete si tu požičať napríklad vodné bicykle alebo kanoe a vyraziť objavovať zákutia rieky Körös netradičným spôsobom.

Mezőtúr
Mezőtúr
Szarvas
Szarvas
Arborétum Szarvasi
Arborétum Szarvasi