Spoznajte všetky krásy a pamiatky Berlína. Skvelým východiskovým bodom vám bude ubytovanie v A&O Berlin Hauptbahnhof, ktorý leží len 10 minút od hlavnej stanice. V cene máte raňajky i biliard, stolný tenis a stolný futbal, pre deti zase detský kútik.

Overené Travelkingom

“Skvelé ubytovanie - komfortné izby, chutné a bohaté raňajky, milý personál. Nadchli nás tiež spoločné priestory hotela, kde je veľa automatov na nápoje, desiatu či na veci, ktoré človek zabudol (kefka, mydlo, ...), ale tiež napríklad knižnica a biliard. Pripadali sme si ako na luxusnom vysokoškolskom internáte, čo bolo príjemné spestrenie.”

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Februári 2020

O ubytovaní

Vďaka svojmu centrálnemu umiestneniu je Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof ** ideálnym východiskovým bodom na poznávanie Berlína. Stojí len 10 minút chôdze od berlínskej hlavnej stanice a blízko to z neho budete mať tiež k slávnej Brandenburskej bráne (2,4 km). Okolie hotela je naviac posiate množstvom múzeí. Navštívte napríklad múzeum súčasného umenia Hamburger Bahnhof – Museum für Gegenwart (1 km), Prírodovedecké múzeum (1,5 km) alebo výstavy o svetovej kultúre v Haus der Kulturen der Welt (1,8 km) - a to z pamiatok v Berlíne nie je ani zďaleka všetko!

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z izieb s moderným vybavením, kde na vás čakajú pohodlné lôžka, WiFi pripojenie a tiež vlastná kúpeľňa s fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa posilníte raňajkami formou bufetu. Na vyžiadanie vám radi pripravia tiež chutné večere.

Niečo naviac

K dispozícii je nonstop otvorená recepcia, lobby bar s WiFi a satelitnou televíziou, miestnosť s biliardom, stolným futbalom a knižnicou, ďalej obchod so suvenírmi, požičovňa bicyklov aj úschovňa batožiny.

A&O Berlin Hauptbahnhof **

A&O Berlin Hauptbahnhof **

Lehrter Straße 12 , Berlin
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Allegro Vouchers s.r.o IČ: 24655236


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 17 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Zastávka
0,3 km