Vydajte sa preskúmať poľskú stranu Krkonôš a užite si krásne vodopády, prírodu, množstvo historických pamiatok aj rozľahlý lyžiarsky areál. Ubytujte sa v Boutique Eco Hoteli Sasanka *** v meste Szklarska Poręba a užite si chutnú polpenziu a neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou a saunou. Zábava na vás čaká aj v herni s biliardom a stolným tenisom.

O ubytovaní

Boutique Eco Hotel Sasanka postavený v modernom rustikálnom štýle sa nachádza v horskom stredisku Szklarska Poręba (slovensky Sklárska Poruba). Vydajte sa objavovať krásy poľských Krkonôš na mnohých turistických a cyklistických trasách. Zamierte napríklad ku krásnym vodopádom Kamieńczyka (3,5 km) a Szklarki (4,5 km). Krásny výhľad na okolie sa vám naskytne z vyhliadky Złoty widok alebo z hory Szrenica, kam sa pohodlne vyveziete aj lanovkou.

V lete určite navštívte horskú pláž Rabarbar (1,2 km) s plážovým volejbalom a barom. Deti určite nadchne návšteva rodinného zábavného parku Esplanada (1,3 km) s detským bludiskom, minigolfom, mini autíčkami, horskou dráhou, letnou plážou, zimným klziskom a ďalšími atrakciami, alebo výlet do Dinoparku (3, 1 km) s modelmi plazov v životnej veľkosti. Populárny je aj lanový park s bobovou dráhou Trollandia (1,4 km). Za relaxom potom môžete vyraziť do termálnych kúpeľov Cieplice (15 km).

A nudiť sa nebudete ani v zime. Len cca 3 km od hotela leží jedno z najatraktívnejších a najobľúbenejších lyžiarskych stredísk v Poľsku - Ski Arena Szrenica, kde na vás čaká 5 zjazdoviek, vrátane najdlhšej trasy v Poľsku, a cvičný svah pre deti. V okolí vedie navyše 100 km bežkárskych trás. Približne 20 minút jazdy vám potom zaberie cesta do strediska Harrachov v českom pohraničí so 7 zjazdovkami všetkých obtiažností.

Kde budete spať?

Tešte sa na komfortnú izbu s elegantným interiérom. K dispozícii budete mať vlastnú, modernú kúpeľňu so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a fénom, televíziu, WiFi pripojenie a sadu na prípravu kávy alebo čaju.

  • Dvojlôžková izba Standard Double má plochu 12 m² a je vybavená pohodlnou manželskou posteľou (140x200 cm). Tento typ izby nemá balkón.

  • Dvojlôžková izba Standard Twin ponúkne priestor 12-15 m² a 2 samostatné lôžka (každé má 200x90 cm). Väčšina z týchto izieb disponuje aj vlastným balkónom.

  • Trojlôžková izba Standard meria 18 m² a nájdete v nej 3 samostatné jednolôžka (200x90 cm), z ktorých 2 je možné spojiť do manželskej postele. Tieto izby sú bez balkóna.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej reštaurácii Żywy Ogień si pochutnáte na tradičnej poľskej kuchyni s medzinárodnými akcentmi, pripravovanej originálnym spôsobom. Hotelová kuchyňa hojne využíva regionálne produkty – zelenina a byliny z organických zdrojov, ovocie z okolitých sadov, ryby a mäso od lokálnych dodávateľov, vlastné údené produkty. Všetko je čerstvé a pripravované s maximálnym dôrazom na kvalitu.

Po dni plnom zážitkov môžete posedieť a v krčmičke Piwniczka či vo vínnej pivnici v suteréne hotela. Organizujú sa tu aj ochutnávky piva a vína a k dispozícii je aj biliard.

Kde budete relaxovať?

Ničím nerušenú relaxáciu zažijete v hotelovom wellness centre s tropickými rastlinami. K odpočinku tu môžete využiť krytý bazén so slanou vodou a masážnymi prvkami, vírivku či fínsku saunu.

A pokiaľ sa chcete naozaj rozmaznať, doprajte si tiež relaxačnú masáž alebo inú ozdravnú či skrášľovaciu procedúru v štúdiu Naturalne Piękno.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vyšantia v bazéne a v detskej herni s hojdačkou, tabuľou a kriedami, hračkami, detskou kuchynkou, omaľovánkami a ďalším vybavením. Po predchádzajúcej rezervácii je možné aj zapožičanie detskej postieľky s lôžkovinami.

Niečo naviac

Vedľa recepcie nájdete úschovňu bicyklov a lyží, ktorú ocenia všetci športovci.

Boutique Eco Hotel Sasanka ***

Boutique Eco Hotel Sasanka ***

ul. Słowackiego 4 , Szklarska Poręba
Poľsko

+48 757 528 000

recepcja@hotel-sasanka.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
2 km