Ubytujte sa v srdci Krakova, v historickej židovskej štvrti Kazimierz. Dizajnový hotel Estera **** vám ponúkne štýlové ubytovanie a výborné kontinentálne raňajky. V rámci polpenzie ochutnáte tradičnú poľskú kuchyňu alebo židovské špeciality. Na dosah ruky budete mať nespočetne preslávených pamiatok a turistických atrakcií.

O ubytovaní

Hotel Estera**** leží v samom srdci Krakovskej štvrti Kazimierz. Spletité historické uličky tejto židovskej časti mesta sú posiate galériami, obchodíkmi s nevšedným tovarom a útulnými kaviarňami. Jedinečná atmosféra Kazimere vás očarí, rovnako ako štýlové priestory vášho ubytovania.

Hotel má ideálnu polohu na objavovanie jedného z najkrajších miest Poľska. Začať môžete hneď v židovskej štvrti Kazimierz, kde stojí niekoľko synagóg. Najstaršia z nich, Stará synagóga, pochádza až z 15. storočia. Prezrieť si tu môžete tiež židovský cintorín alebo Haličské židovské múzeum (600 m).

Až nasajete atmosféru Kazimierza, vydajte sa v ústrety ďalším krásam Krakova. Symbol Poľska, majestátny hrad Wawel, sa týči na rovnomennom vrchu asi 700 metrov od hotela. Prejdite si rozľahlý areál kráľovského hradu, žasnite nad korunovačnými klenotmi alebo sa odvážte vstúpiť do Dračieho brlohu. Nájdete tu aj jednu z významných poľských katedrál a množstvo ďalších pamiatok, a tak si na prehliadku vyhraďte dostatok času.

Miestom s najväčším kúzlom v celom Krakove je hlavné námestie Rynek Glowny (1,4 km). V jednej z príjemných kaviarní alebo reštaurácií si pochutnáte na dobrom jedle a kvalitnej káve. Ani tu nechýbajú zaujímavé pamiatky, nájdete tu napríklad Mariánsky kostol alebo Radničnú veža. Až si námestie prezriete, zostúpte do podzemia a absolvujte prehliadku expozície archeologických nálezov.

Zaujíma vás história druhej svetovej vojny? Potom by ste určite nemali vynechať návštevu Schindlerovej továrne (1,7 km). Vďaka prepracovaným expozíciám tu nahliadnete do života Oskara Schindlera, ktorý zachránil viac ako tisíc ľudských životov.

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby Standard (21 m²) sú na výber buď s oddelenými lôžkami, alebo s priestrannou manželskou posteľou. Medzi ďalšie vybavenie týchto dizajnových izieb patrí satelitná televízia, WiFi pripojenie, telefón, trezor, ale aj klimatizácia a minibar, ktorý poslúži aj ako chladnička. Poteší aj set na prípravu kávy a čaju. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou, kozmetikou, uterákmi a fénom.

Dvojlôžkové izby Superior (24 m²) sú ešte o niečo štýlovejšie a priestrannejšie. Nájdete v nich manželské lôžko (180 cm) a totožné vybavenie ako v izbách Standard.

Trojlôžkové izby Superior (26 m²) ponúka možnosť pobytu až pre 3 osoby, hodí sa teda pre rodiny cestujúce s dieťaťom, ktoré sa vyspia na pohodlnom rozkladacom gauči. Ostatné vybavenie je totožné.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete luxusnú reštauráciu, v ktorej sa ráno podáva bohaté kontinentálne raňajky formou švédskych stolov. Kedykoľvek počas dňa sa tu môžete stavať ochutnať poľskú kuchyňu alebo židovské špeciality. Samozrejmosťou je aj široká ponuka drinkov a horúcich nápojov, ktoré vám osladia spoločné večery tými, ktorých máte radi.

Hotel Estera ****

Hotel Estera ****

Estery 6 , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Basta Invest Group Sp. z o.o. IČ: 382513083


+48 500 071 111

recepcja@hotelestera.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nemá vlastné parkovisko, parkovanie je možné v okolí

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
6,3 km

Tipy na výlet

Krakov

KrakovTip na výlet

K Prahe, Parížu a ďalším európskym turistickým metropolám môžeme smelo priradiť aj Krakov. Hoci sa nejedná o hlavné mesto Poľska, ide určite o kultúrne najvýznamnejšie mesto v Poľsku. Poloha na rieke Visle, množstvo zaujímavých pamiatok, ale aj romantická atmosféra so štýlovými kaviarňami a reštauráciami robí z Krakova zaujímavý cieľ niekoľkodňového výletu.

Viac informácií
Kráľovský hrad Wawel
Kráľovský hrad Wawel
Staré židovské mesto v Krakove
Staré židovské mesto v Krakove
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov