Užite si dovolenku v luxusnom letovisku pri Baltskom mori! Bel Mare Aqua Resort ***** má skrátka všetko - súkromnú pláž, krytý bazén, saunu a bohatý program. Deti sa môžu tešiť na obrovskú herňu, vodné vonkajšie ihrisko, videoherne a animácie, na dospelých čaká herný Game Port Bar a Green SPA s bohatou ponukou procedúr. V okolí navyše nájdete zaujímavé historické a prírodné pamiatky, vrátane Wolinského národného parku. Samozrejme nechýbajú krásne, moderné izby a výborná polpenzia.

O ubytovaní

Bel Mare Aqua Resort ***** je veľký hotelový komplex s niekoľkými budovami v poľskom prímorskom mestečku Międzyzdroje, na ostrove Wolin. Rezort je skvelým miestom pre rodiny s deťmi, ale aj pre páry a skrátka pre všetkých, ktorí si chcú užiť krásnu dovolenku pri mori, obklopení malebnou prírodou a zaujímavými pamiatkami.

Ak sa na chvíľu vzdialite od pláže alebo bazéna, vyberte sa na prieskum okolia hotela. V meste sa prejdite po krásnej Promenáde hviezd (promenáda Gwiazd, 1,2 km), ktorá pripomína slávny hollywoodsky Chodník slávy. Potom si môžete vychutnať nádherný výhľad na západ slnka nad morom z takmer 400 metrov dlhého móla (850 m). Medzi ďalšie zaujímavé miestne atrakcie patrí Múzeum voskových figurín (800 m) a Baltický park miniatúr (1,4 km).

Za ďalšími atrakciami sa vyberte do Świnoujście (15,1 km), kde na vás čaká ďalšia krásna promenáda, ako aj Múzeum morského rybolovu (14,6 km) a pevnosť Gerhard (11,6 km), postavená v polovici 19. storočia ako súčasť pruskej obrany. Dobrodruhovia môžu navštíviť aj podzemie ostrova Wolin, ktoré ukrýva tajomné mesto - komplex vojenských bunkrov dlhých viac ako 500 metrov vybudovaných nemeckou armádou.

Na svoje si prídu aj milovníci prírodných krás, keďže na ostrove sa nachádza Wolinský národný park (6,8 km) plný nádherných turistických cieľov. Vystúpte na Kawcza Góra (3,3 km) a Gosan (5,3 km), vyberte sa na výlet k malebným jazerám Koprowo (18 km) a Czajcze (8,9 km) alebo k Tyrkysovému jazeru (jazero Turkusowe, 6,3 km), ktorého jedinečnú farbu spôsobuje biele kriedové dno, od ktorého sa krásne odráža svetlo. Nemali by ste vynechať ani Zubriu rezerváciu (2,5 km), kde môžete obdivovať nielen tieto majestátne zvieratá, ale aj jelene, orly, diviaky a iné voľne žijúce zvieratá.

More a pláže

Približne 10 minút chôdze vás bude deliť od piesočnatej pláže, ktorá je označovaná za jednu z najkrajších v Poľsku. Skvelé kúpanie si tu užijú hostia všetkého veku, vďaka miernemu zostupu do mora. O vaše pohodlie sa zase postará plážový bar a požičovňa ležadiel a slnečníkov. Piesočné pláže sa tiahnu okolo pobrežia až do okolitých miest. Vyraziť môžete napríklad na pláž vo Svinoústí (18 km), ktorá patrí k najväčším v Poľsku a je ocenená Modrou vlajkou za čistotu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 243 úplne nových, moderných izieb. V elegantne zariadenom interiéri sa budete cítiť pokojne a uvoľnene a nebudete chcieť opustiť svoju krásnu izbu. Dvojlôžková izba má rozlohu 27 m² a je vybavená satelitnou TV, kávovým a čajovým setom, chladničkou, písacím stolom a trezorom. K dispozícii je kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov, klimatizácia a WiFi pripojenie. Izba má tiež súkromný balkón a umožňuje až 2 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte na vás čaká niekoľko skvelých reštaurácií a barov, v ktorých si môžete vychutnať gastronomické špeciality. Kde si teda môžete vychutnať svoj pobyt?

  • Reštaurácia Aqua sa špecializuje na vynikajúcu európsku kuchyňu a podáva raňajky a večere formou bufetu plné miestnych produktov, regionálnych špecialít a medzinárodných jedál.
  • Reštaurácia Bella je reštaurácia určená predovšetkým na konferencie a obchodné podujatia, ale v lete sa v nej podávajú aj raňajky na priestrannej vonkajšej terase.
  • Reštaurácia Tawerna ponúka rozsiahle menu pozostávajúce z jedál inšpirovaných poľskou, talianskou a nemeckou kuchyňou.
  • Bar & Lounge je útulným miestom, kde môžete stráviť popoludnie pri príjemnej hudbe, chutnom občerstvení a poháriku niečoho dobrého na pitie.
  • Game Port Bar je dvojposchodová herňa pre dospelých, kde si môžete vychutnať lahodný nápoj, ale hlavne si vyskúšať svoje schopnosti pri hraní video automatov alebo pri šipkách, biliarde, stolnom futbale a ďalších hrách.
  • V Beach bare si v lete môžete vychutnať osviežujúce alkoholické a nealkoholické nápoje a občerstvenie.

Kde budete relaxovať?

Dokonale si oddýchnete vo vnútornom bazéne s vodnými atrakciami a horúcej saune, ktoré sa nachádzajú v budove D. Potom môžete relaxovať na slnečnej terase s ležadlami, k dispozícii je aj detský bazén. V budove A sa zasa nachádza Green SPA centrum, kde si môžete vychutnať relaxačné masáže a rôzne liečebné a skrášľovacie procedúry.

Za poplatok môžete využívať aj súkromnú pláž vzdialenú len 450 metrov, ktorá je otvorená v letnej sezóne. Čaká na vás jemný piesok, azúrové more a pohodlné ležadlá.

Cestujete s deťmi?

Ponuka aktivít pre vaše deti je naozaj pestrá. Je pre ne pripravená:

  • Obrovská herňa Kids Play s preliezačkami, šmykľavkami, balónovými bazénmi a ďalšími atrakciami
  • Herňa X-Games, kde môžu väčšie deti súťažiť vo videohrách
  • Obrovské vonkajšie vodné ihrisko Water Park s detským bazénom, tobogánom a ďalšími vodnými atrakciami
  • Tui Kids Club s tvorivými dielňami a zábavnými animáciami pod vedením profesionálov
  • Celoročné klzisko, na ktorom sa môžete korčuľovať aj v lete
  • Vonkajšie detské ihrisko s hojdačkami, šmýkačkami a niekoľkometrovou lezeckou vežou
Bel Mare Aqua Resort *****

Bel Mare Aqua Resort *****

Bursztynowa 2 , Międzyzdroje
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością IČ: 361559443


+48 918 858 930

rezerwacja@belmareresort.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 90 Zł/noc - do 10 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 45 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0 m

Tipy na výlet

Mesto Medzizdroje

Mesto Medzizdroje Tip na výlet

V poľských Medzizdrojách sa nudiť rozhodne nebudete! Toto malé kúpeľné mestečko pri mori si získa vaše srdce vo chvíli, keď do neho vstúpite. Čaká tu na vás rozľahlá piesočnatá pláž, krásne vily a fascinujúce, 300 metrov dlhé mólo nad morom. Prímorská atmosféra na vás dýcha od prvého okamihu, postarajú sa o ňu nezbedné čajky spolu s monumentálnymi piesočnatými útesmi.

Ak vám bude počasie priať, alebo budete dostatočne otužilí, môžete sa v plytkom Balte aj okúpať. Pokiaľ sa slniečko schová za mraky, vyrazte na výlet do okolia, napríklad do Wolinského národného parku pozorovať zubre, alebo navštívte miestne trojposchodové Ocenárium.

O nič neprídu ani vaše chuťové poháriky. Počas sezóny sa môžete tešiť na nekonečné množstvo stánkov s dobrým jedlom, luxusné reštaurácie, útulné kaviarne a parádne bary. Na dvojkilometrovej promenáde vás na každom rohu čaká okno s vafľami alebo sladkými pusinkami. Verte, že nebudete vedieť, ktorú dobrotu ochutnať ako prvú. Celá promenáda ešte viac ožíva v noci, kedy ju obsadia pouliční muzikanti a ulice sa rozozvučia hudbou a smiechom.

Čo všetko v Medzizdrojách objavíte?

  • 300-metrové mólo nad morom s barmi, kaviarňami a krásnym výhľadom
  • rozľahlú piesočnatú pláž s plavčíkmi a občerstvením
  • Wolinský národný park s výbehom so zubrami a ďalšími zvieratami
  • Múzeum Wolinského národného parku
  • Múzeum voskových figurín
  • vyhliadku Kavčia hora na útese
  • Park miniatúr
  • Ocenárium Medzizdroje
  • Chodník hviezd
Viac informácií
Oceanárium v Medzizdrojách
Oceanárium v Medzizdrojách
Wolinský národný park
Wolinský národný park
Mesto Pobierowo
Mesto Pobierowo