Užite si krásy poľských Tatier a goralskú kultúru pohraničia! Ubytujte sa vo Wille Serafin *** a užite si zábavu pri hre stolného tenisu či biliardu aj skvelé výlety po okolí – navštívte napríklad krásne mestečko Zakopané. Tešiť sa môžete aj na bohaté raňajky formou bufetu a pre deti nechýba detský kútik a ihrisko.

O ubytovaní

Willa Serafin *** sa nachádza v malebnom mestečku Kościelisko pri poľských Tatrách, neďaleko Zakopaného – raja zimných športov a goralskej kultúry. Prejdite si neďaleké údolie Kościelisko (3,1 km) po bohatých turistických chodníkoch a ochutnajte regionálne lahôdky v kúzelných horských chatách alebo preskúmajte tajomnú jaskyňu Mroźna (6 km). Urobte si výlet aj k vodopádu Siklawica (7 km) v údolí Strążyska, do údolia Mała Łąki (2,1 km) a Chochołowskej doliny (4,1 km).

Zábavu a adrenalín si užijete na hore Gubałówka (4,4 km) s lanovým parkom, gravitačnou šmykľavkou a nádherným výhľadom. V zime je tu v prevádzke aj sánkarská dráha a lyžiarsky vlek. Nadšení lyžiari môžu vyraziť aj do Witów Ski (8,4 km) s 2 zjazdovkami. Skvelý oddych na vás zase čaká v Kúpeľoch Chochołowskie (11,7 km) s 30 bazénmi, piesočnou plážou, bohatými atrakciami pre deti a najväčším saunovým svetom v Podhalí, Aquaparku Zakopané (6,2 km) alebo v termálnych kúpeľoch Bania (23,3 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 13 izieb a 4 apartmánov s komfortne interiérom. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, chladničku, sadu na žehlenie, televíziu, balkón a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba má plochu 16 m² a je vybavená 2 posteľami (môžu byť spojené do dvojlôžka) a úložným nábytkom.

  • Apartmán meria 40 m² a zahŕňa spálňu s dvojlôžkovou posteľou alebo samostatnými jednolôžkami, obývaciu izbu s pohovkou a malý kuchynský kútik.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej jedálni s interiérom v rustikálnom štýle sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu. Pri krásnom výhľade do prírody si vychutnáte výber slaných, sladkých, studených aj teplých jedál.

Cestujete s deťmi?

Najmenší hostia sa vyšantia na vonkajšom ihrisku s preliezkami alebo vo vnútornej herni, kde sa často organizujú aj rôzne tvorivé dielničky a ďalší zábavný program.

Willa Serafin ***

Willa Serafin ***

Pitoniówka 21 , Kościelisko
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Agnieszka Gajak Zarządzanie i marketing IČ: 367190513


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
87 m
Aquapark
5,9 km
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
6,9 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów