Hory, výlety, termály - to všetko na vás čaká počas pobytu v Hoteli Sądelski Dwór Medical & SPA ****! Užijete si štýlové ubytovanie, luxusnú polpenziu aj relax v modernom wellness centre. Hotel je navyše blízko úžasných výletných cieľov, ako je mesto Zakopané alebo množstvo poľských kúpeľných miest.

O ubytovaní

Hotel Sądelski Dwór Medical & SPA **** sa nachádza vo vysokohorskej dedinke Murzasichle, len kúsok od poľskej časti Tatranského národného parku a obľúbeného mesta Zakopané, a ponúka ubytovanie v elegantných izbách a apartmánoch. Väčšina z nich disponuje vlastným balkónom a panoramatickým výhľadom na Tatry. V blízkosti hotela vedie množstvo trás na výlety pešo, na bicykli, s kočíkom aj na in-line korčuliach.

Vydajte sa na výlet napríklad k najväčšiemu jazeru Vysokých Tatier Morskiemu Oku (24,8 km), Czorsztynskému jazeru (35 km), v blízkosti ktorého stoja hrady Niedzica (35 km) a Czorsztyn (42,5 km) a pamiatka UNESCO - kostol sv. Michaela archanjela (32,5 km), alebo zdolajte niektorý zo známych vrcholov, napríklad Kozí vrch (18,5 km) či Wielki Giewont (14,8 km), najvyšší vrchol poľských Západných Tatier.

V blízkom mestečku Zakopané (10 km) nájdete obľúbený lyžiarsky areál, nádhernú promenádu ​​Krupówki, svetovo preslávený trh Pod Gubałówkou i množstvo historických budov. V zime sa vám bude hodiť, že ich najbližší ski areál nájdete priamo pri ubytovaní (20 m), hotel má navyše aj súkromnú zjazdovku.

Ďalšie lyžiarske strediská ležia napríklad v Małe Ciche (4,4 km) alebo v letovisku Bukowina Tatrzańska (9,5 km), kde sú aj termálne kúpele s aquaparkom. A termálov je v okolí celkovo požehnane. Za blahodarnými minerálnymi prameňmi môžete vyraziť napríklad aj do Zakopaného, ​​Białky Tatrzańskej (15,8 km) alebo mestečka Szaflary (12,5 km), kde nájdete kúpele rovno dvoje.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás očarí už na prvý pohľad. Jedinečný interiér v kombinácii bieleho mramoru s prekrásnymi dubovými sochami, obrovskými krištáľovými zrkadlami a lustrami zdobenými kryštálmi Swarovski vám zaručí nezabudnuteľný zážitok.

O ten sa postará aj úžasné menu, založené na tradičnej poľskej kuchyni s použitím tých najkvalitnejších produktov, najčastejšie bio.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom vyrazte do štýlového wellness centra. V Aqua zóne tu na vás čaká bazén a vírivka s výhľadom na Tatry a Morskie Oko, v saunovej zóne sa zohrejete vo fínskej saune a infrasaune. Využiť môžete aj služby miestneho Spa pod vedením špecialistov na estetickú medicínu a plastickú chirurgiu.

Cestujete s deťmi?

V areáli hotela je pripravené množstvo atrakcií pre deti - 2 vnútorné herne vrátane opičieho hája s bazénom s guličkami, vonkajšie ihrisko a trojposchodová pirátska loď s plážou.

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

ul. Budzowa 40 d , Murzasichle
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Teresa Kovacs-Sądelska IČ: 120207917


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9,5 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
100 m

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Aquapark Zakopane
Aquapark Zakopane
Pleso Morské oko
Pleso Morské oko