Užite si rakúske Vysoké Taury vďaka ubytovaniu v štýlovej, 600 rokov starej chate MONDI Bellevue Alm. Tá leží vo výške 1 300 m n. m., takže je odtiaľ naozaj úchvatný výhľad. Ten si vychutnáte z drevenej terasy aj vonkajšieho prírodného bazéna. Tešte sa tiež na poctivé domáce raňajky formou bufetu, welcome drink a na vstup do sauny vo vedľajšom penzióne, ktorý je vzdialený necelých 50 m. Okrem toho si užijete neobmedzený vstup do wellness centra, ktoré nájdete v 4* hoteli v centre mesta. Vzdialený je síce 2 km, ale cesta sa určite oplatí – čaká tu na vás bazén, vírivka a 3 druhy sáun. Bad Gastein je rajom pre horskú turistiku, ale aj pre oddych v kúpeľoch, sú tu hneď dvoje.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Chalet Bellevue Alm *** bol jedinečný. Páčilo sa nám všetko: prostredie hôr, štýlové izby a reštaurácia, veľmi milý personál a tiež parádne wellness v partnerskom hoteli. Okrem dizajnu nás v izbe nadchla priestranná terasa s posedením. V reštaurácii s krbom sme si pochutnali na vynikajúcich raňajkách v alpskom štýle. Skvelým zážitkom bol aj večer so živou hudbou a prasaťom na ražni. V okolí je navyše množstvo krásnych miest na výlety. Určite sa sem ešte vrátime, a to najlepšie v zime!” Prečítajte si celú recenziu

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Auguste 2022

O ubytovaní

Chalet MONDI Bellevue Alm *** je jedno z najlepších miest na dovolenku vo Vysokých Taurách. Penzión stojí priamo v rakúskom kúpeľnom mestečku Bad Gastein v nadmorskej výške 1 300 m n. m., odkiaľ sa vám bude naskytať úchvatný panoramatický výhľad na mesto a okolité hory. Hneď vedľa penziónu sa nachádza lanovka Bellevue Alm, ktorá vás vyvezie za krásnymi výhľadmi. Okrem prechádzok, túr či cyklotúr po okolitých kopcoch v lete určite nesmiete vynechať návštevu miestnych kúpeľov, tie sú tu hneď dvoje - Felsentherme Bad Gastein (2 km) a sklané Alphentherme Gastein (9 km). Určite sa vydajte aj do centra mestečka, kde nájdete úchvatný vodopád (2,5 km).

Adrenalín vám poskytne aj visutý most Stubnerkogelbahn, kde sa budete prechádzať 28 m nad zemou vo výške 2 300 m n. m., ku ktorému vás vyvezie lanovka. Tá poslúži aj v zime, kedy si tu zase užijete skvelé lyžovanie, a to len 2 km od ubytovania. Parádnu lyžovačku, samozrejme, ponúka aj mnoho ďalších ski areálov - Gastein Skii Center Graukogel (2,5 km), Snowpark Gastein (14 km), Skischaukel Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel (10 km) či Schlossalmbahn Gastein (10 km).

Okrem lyžovania a snowboardingu nevynechajte približne 2,5 km dlhú sánkovaciu dráhu, ktorá je v noci nasvietená a nájdete ju priamo vedľa MONDI Bellevue Alm Gasteinu.

Kde budete spať?

Izby v Chalete Bellevue Alm *** sú vybavené pohodlnou manželskou posteľou, štýlovým dreveným nábytkom ladeným do pestrých farieb, posedením, satelitnou televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Nechýba ani taška so županmi a papučami do wellness. Niektoré izby majú tiež balkón či terasu s vonkajším posedením a výhľadom na hory.

Na čom si pochutnáte?

Alpská atmosféra vás tu bude sprevádzať na každom kroku. Raňajky formou bufetu sa totiž podávajú v štýlovej reštaurácii s rustikálnou výzdobou, otvoreným ohniskom a priestrannou terasou s výhľadom na hory. Tešte sa na slané a sladké pokrmy vrátane alpských syrov, údenín, mlieka, domácich marmelád a nechýba ani odšťavovač, v ktorom si pripravíte čerstvý fresh z pomarančov či jabĺk. Okrem bufetu sa vás tiež hneď po príchode do reštaurácie milá obsluha spýta, či si prajte teplý pokrm z vajec (omeleta, miešané vajcia), ktorý vám pripraví na mieru v kuchyni.

V reštaurácii sa pravidelne organizujú večery so živou hudbou a grilovaním, pečením či barbeque.

Kde budete relaxovať?

Priamo pri Chalete MONDI Bellevue Alm *** nájdete vonkajší prírodný biotop s vodou z hôr, ktorá je chladnejšia. Určite ale príde vhod v horúcich letných dňoch, alebo po saunovaní vo fínskej saune v penzióne Schiefe Alm (50 m).

Navyše môžete zadarmo využiť nádherné wellness centrum v partnerskom MONDI Hoteli Bellevue Gastein **** (2 km), na recepcii sa stačí preukázať kľúčom a dostanete kartu do wellness. V tom nájdete bazén, detský bazén, vírivku, 3 druhy sáun (fínska, bio a para), Kneippov kúpeľ a niekoľko odpočivární s ležadlami - vnútornými aj vonkajšími.

Cestujete s deťmi?

Pre deti sú vonku k dispozícii dve hojdačky, iste ich poteší aj priateľská hotelová mačka.

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Bellevue Alm Weg 6 , Bad Gastein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bellevue Alm Hotelbetriebs GmbH IČ: 56406339


+43 (0) 64 34 / 38 81

bellevuealm@mondihotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 11 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
10,8 km
Zastávka
2 km
Zjazdovka
30 m