Ubytujte sa v Alpenhoteli Dachstein *** v kúpeľnom meste nad jazerom Hallstatt a užívajte si wellness s panoramatickým výhľadom na alpskú prírodu. Dosýta sa najedzte vďaka polpenzii, užite si večer so živou hudbou a vyrazte spoznávať pamiatky UNESCO.

Overené Travelkingom

“Hotel je pekný, čistý a udržiavaný. Personál bol veľmi milý, ochotný a hovoril perfektne anglicky. Potešila nás aj vynikajúca a bohatá strava. Prostredie hotela ale bolo celkom luxusné, takže sa hodilo mať so sebou nejaké aspoň trošku slušnejšie oblečenie na večeru (napr. košeľu). Blízko hotela sme navštívili známe mesto Hallstatt, ktoré sa nachádza pri rovnomennom jazere. Je možné vyjsť aj na vyhliadku, odkiaľ môžete mesto vidieť v plnej kráse. A ak na pobyt zamierite v zime, v okolí je množstvo zjazdoviek na lyžovanie.”

Barbora Mezlová - Finančný tím
Osobne overené v: Marci 2018

O ubytovaní

Alpenhotel Dachstein *** stojí na kopci nad rakúskym kúpeľným mestom Bad Goisern v krásnom Salzkammergute, kde cisári a králi bežne trávili dovolenku. Najväčším lákadlom je rozhodne nádherné, známe jazero Hallstatt (3 km), ktoré vám poskytne spoločne s okolitými horami dychberúce výhľady. 10 km od hotela potom môžete navštíviť ďalšie cisárske mesto s úžasnou atmosférou Bad Ischl, 18 km je potom vzdialené ďalšie panoramatické jazero Wolfgangsee. Okrem okolitých kopcov stojí za prechádzku určite aj okolie skalných útvarov Schneeröserlwand či Jochwand. Kúpať sa potom môžete v niektorom z verejných bazénov a kúpalísk priamo v Bad Goisern. V zime si zase užijete blízke ski areály – napríklad ohromný Skiregion Dachstein West (20 km), Winterpark Postalm (35 km) či Karkogel Ski-& Rodelberg (35 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka novo zrekonštruované izby s TV, WiFi pripojením, vlastnou kúpeľňou so sprchou a WC. Určite oceníte aj balkón, z ktorého sa pred vami rozprestierajú krásne výhľady na okolie.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si vychutnáte raňajky formou bufetu a na večeru štvorchodové menu z miestnych produktov alebo farmársky bufet.

Kde budete relaxovať?

Niekedy je potrebné sa poriadne zregenerovať, a preto vás v Alpenhotel Dachstein *** čaká aj neobmedzený vstup do wellness, ktoré zahŕňa krytý bazén, vírivku, dve sauny, parný kúpeľ a relaxačnú miestnosť v horskom štýle. Panoramatickými oknami sa vám naskytne pohľad na ľadový masív Dachstein.

Alpenhotel Dachstein ***

Alpenhotel Dachstein ***

Unterjoch 38 , Bad Goisern
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ruperti - Hotel GmbH & Co. KG IČ: HRA6211


0049 8654 48830

info@ruperti-hotels.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 6 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6 km
Zastávka
1,9 km
Zjazdovka
15 km