Vyrazte za termálnymi prameňmi tentoraz do Rakúska. Príjemnú dovolenku strávite v penzióne Solens Land Guest House *** len 600 metrov od Family Thermal Spa Stegersbach s 14 bazénmi, na vstup máte zľavu. Počas pobytu vás čakajú raňajky i chvíle s vínom.

O ubytovaní

Solens Land Guest House je štýlový penzión uprostred rakúskej prírody a len 600 metrov od termálnych kúpeľov Stegersbach. Južné Burgenlandsko ponúka aj krásnu prírodu a je miestom pôvodu unikátneho rakúskeho vína Uhudler, ktoré môžete na pobyte tiež ochutnať. Priamo okolo ubytovania vedie cyklotrasa, napojte sa na ňu a preskúmajte okolie rakúskeho Stegersbachu zo sedadla. Okúpať sa môžete v neďalekých Strandbad Burgau a Badesee Rauchwart (cca 7 km) a zámok Güssing stojí tiež za návštevu. V zime to k najbližšiemu skiareálu budete mať cca 11 minút jazdy autom.

Kde budete spať?

Izby Panorama sú moderne zariadené, nájdete na nich satelitný TV, minibar, stôl aj vlastnú kúpeľňu so sprchou, WC a fénom. Izby majú tiež balkón, z ktorého budete mať krásny výhľad na okolitú kopcovitú krajinu. Izba Family pre rodiny sa skladá z dvoch prepojených izieb Panorama. Penzión disponuje bezbariérovým prístupom.

Na čom si pochutnáte?

Ráno vás vždy čakajú bohaté raňajky formou bufetu s dobrotami od miestnych farmárov, dodávajú napríklad čerstvý chlieb a vajcia. Za pekného počasia si môžete raňajky vychutnať na terase s výhľadom do záhrady a na okolité lesy.

Solens Land Guest House ***

Solens Land Guest House ***

Neudauer Straße 66 , Stegersbach
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Echtermeijer Carolus Petrus Marinus IČ: 73450213


+43-650-330-1014

office@solensland.com

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,1 km
Zastávka
1,5 km