Malebná dedinka St. Martin leží uprostred nádhernej oblasti Lungau známej ako najslnečnejšia oblasť Rakúska. Ubytujte sa v Penzióne Gasthof Mentenwirt, ktorý leží doslova pár krokov od najbližšieho vleku a od množstva ski areálov. Môžete sa tešiť na skvelú polpenziu, novú saunovú zónu aj slovensky hovoriaci personál.

O ubytovaní

V Penzióne Mentenwirt, ktorý sa nachádza v rakúskej obci Sankt Martin, sa jazykovej bariéry báť nemusíte. Personál hovorí slovensky, takže vašej rozprávkovej dovolenke nebude nič stáť v ceste. Okrem útulného a nadštandardne vybaveného penziónu si budete môcť užiť aj pestré výlety a zábavné aktivity po okolí Lungau. Veľa z nich navyše môžete mať vďaka zľavovej karte LungauCard úplne zadarmo.

Vydajte sa na hrad Mautendorf (8,4 km), hrad Finstergrün v Ramingsteine (18,4 km), poprípade k obľúbenému jazeru Millstättersee (47 km), alebo sa prejdite na bicykli po krásnej, dlhej Murradweg. Osviežiť sa môžete na kúpaliskách v St. Michael (500 m), Mauterndorf (8,5 km) a Mariapfarr (13,2 km), celoročné kúpanie si potom užijete vo vodnom svete Badeinsel Tamsweg (14 km) s vnútornými aj vonkajšími bazénmi, toboganmi a saunou.

Aktívni jedinci určite radi otestujú neďaleký minigolf (1,8 km) alebo outdoor & vodný park Lungau (11,6 km) s nespočetným množstvom atrakcií. V zime si potom užite viac ako 300 km zjazdoviek so 60 modernými vlekmi v 4 rôznych skiareáloch – Speiereck-Großeck (300 m), Aineck-Katschberg (4,3 km), Fanningberg (13,5 km) a Obertauern (26,1 km). Využiť môžete aj bežkárske trate v okolí, prírodné ľadové klzisko či dokonca curlingové priestory.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorá je vybavená nábytkom z borovicového dreva, televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. V prípade pobytu s deťmi sú pre vás pripravené priestrannejšie rodinné izby, do ktorých je možné umiestniť jednu či dve prístelky, a to buď formou klasických lôžok alebo ako rozkladací gauč.

Na čom si pochutnáte?

Pri pobyte tu sa do každého dňa vždy patrične posilníte. Deň začnete raňajkovým bufetom, ktorý vám dodá energiu. Okrem tradičnej a medzinárodnej kuchyne sa v reštaurácii môžete tešiť aj na pravé lungauské jedlá.

Kde budete relaxovať?

Po aktívne strávenom dni si zaslúžite poriadny relax pre telo i myseľ. Oddýchnite si v relaxačnej zóne s fínskou a infra saunou. Návštevu saunového wellness si môžete rezervovať na recepcii alebo dopredu e-mailom.

Pension Mentenwirt

Pension Mentenwirt

St. Martinerstrasse 7 , St. Michael im Lungau
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Franz Monika IČ: 66568323


+43 664 4868 546

info@mentenwirt.at

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Česky hovoriaci personál
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zastávka
70 m
Zjazdovka
0,3 km