Vydajte sa spoznávať krásy rakúskej Viedne a ubytujte sa v modernom Hoteli A&O Wien Stadthalle, ktorý leží na dosah všetkým skvelým miestam a pamiatkam. V cene sú bufetové raňajky a tiež 2 deti do 18 rokov zdarma - pre ne je tu aj detský kútik.

O ubytovaní

Hotel A&O Wien Stadthalle leží v skvelej oblasti, odkiaľ počas 5 minút dôjdete do kultúrneho centra Stadthalle, do 15 minút k obľúbenej nákupnej ulici Mariahilfer Straße a do pol hodiny potom ku známym miestam ako je Viedenská štátna opera či Galéria Albertina. Na dosah sú aj ďalšie skvelé miesta ako Námestie Stephansplatz či Katedrála sv. Štefana.

Ak sa vám nechce ísť pešo, využite metro. Zastávka metra je len 900 metrov od hotela. Na výlet do Viedne zavíteje pokojne vlakom, z vlakovej stanice je to k hotelu iba jednu zastávku metrom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo štandardných či rodinných izieb. Všetky izby sú zariadené vo svetlých farbách a sú moderne vybavené. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie, TV a kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Podávajú sa raňajky formou bufetu, na ktorých si pochutnáte, či už milujete sladké, alebo slané. V hoteli potom nájdete tiež štýlový lobby bar, ktorý sa nachádza v rustikálnej pivnici.

Cestujete s deťmi?

Pre tých najmenších je tu detský kútik.

Niečo naviac

Nájdete tu knižnicu s kútikom na čítanie, pivnú záhradu i zábavu v podobe biliardu.

A&O Wien Stadthalle

A&O Wien Stadthalle

Lerchenfelder Gürtel 9-11 , Vídeň
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Allegro Vouchers s.r.o. IČ: 24655236


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
0,1 km