Prežite letnú dovolenku v krásnej prírode rakúskych Álp v Salzbursku. Uvíta vás rodinný Hotel Unterberghof ****, kde vás čaká polpenzia aj olovrant, neobmedzene sa vykúpete vo vyhrievanom bazéne a mnoho výhod vám poskytne Flachau Card zdarma. Deti do 10 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Unterberghof **** sa nachádza v Flachau v srdci regiónu Ski Amadé neďaleko Salzburgu. Tu si užijete aktívny pobyt obklopení alpskými vrcholmi, ktoré sú zdrojom zábavy počas celého roka. V lete si vychutnajte prírodné krásy, ktoré môžete objavovať pěšo a na bicykli, a v zime ideálne podmienky na zimné športy. Hotel má vlastné rozsiahle wellness centrum, takže si po návrate z horského dobrodružstva budete mať kde oddýchnuť.

Poloha ubytovania poteší každého vášnivého horala. Najbližší lyžiarsky areál a turistické chodníky sú vzdialené doslova pár krokov. Nádherná príroda so statnými alpskými velikánmi a hlbokými lesmi vás pozýva na prechádzky počas celého roka. Vaším cieľom môže byť jedno z jazier Reitecksee (4,5 km) alebo Seekarsee (14 km) alebo nádherná roklina Lichtenstein (25 km). Najlákavejšou prírodnou atrakciou je svet ľadových jaskýň Eisriesenwelt (30 km).

V lete sa môžete v oblasti Flachau zabaviť aj inak ako pešou turistikou. Miestna príroda sa hodí na mnohé ďalšie športové aktivity, ako je horská cyklistika alebo jazda na koni, ale aj extrémnejšie športy, ako je rafting, kaňoning, horolezectvo alebo paragliding. Milovníci adrenalínu si užijú neďalekú lanovku Rodelbahn Lucky Flitzer (2 km), zatiaľ čo tí, ktorí dávajú prednosť pokojnejšej zábave, môžu stráviť krásne chvíle na dvoch prírodných kúpaliskách v bezprostrednej blízkosti ubytovania.

S príchodom zimy ožívajú alpské svahy. Oblasť Ski Amadé je jednou z najväčších oblastí zimných športov v Európe a ponúka viac ako 860 kilometrov zjazdoviek a 270 vlekov a lanoviek. Všetko s jedným skipasom. Superširoké zjazdovky, najmodernejšie vleky a skvelé vybavenie pre rodiny s deťmi robia z Flachau jednu z najobľúbenejších lokalít. Najbližšie zjazdovky sa nachádzajú hneď za hotelom, takže sa k nim ľahko dostanete pešo.

Kde budete spať?

Izby v hoteli Unterberghof, ktoré sú vybavené na úrovni 4*, vám poskytnú pokoj, pohodlie a súkromie. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, WC a sušičom vlasov. Vybrať si môžete z dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izieb, v ktorých sa spí na manželských posteliach a rozkladacích pohovkách.

K štandardnému vybaveniu všetkých izieb patrí satelitná TV, rádio, telefón, trezor, minibar a chladnička. Niektoré izby majú balkón, iné umožňujú bezbariérový prístup.

Na čom si pochutnáte?

V priestrannej reštaurácii s krásnym výhľadom si môžete vychutnať lahodné jedlá. Raňajky a večere sa podávajú formou bufetu. Dospelí si môžu k večeri vychutnať pohár piva alebo vína.

Poobede si môžete vychutnať aj dezert s filtrovanou kávou. Ostatné kávové špeciality ako cappuccino, latte macchiato alebo espresso sú bezplatné len pri raňajkách, popoludní sú za poplatok. Deti si môžu vychutnať zmrzlinu popoludní a nápoje počas celého dňa.

Kde budete relaxovať?

Celý deň v horách si vyžaduje zaslúžený odpočinok! Našťastie za ním nemusíte chodiť ďaleko, pretože priamo v hoteli sa nachádzajú úžasné kúpele. Existuje mnoho spôsobov, ako si tu oddýchnuť. V záhrade nájdete veľký vyhrievaný bazén s ležadlami, v ktorom si môžete zaplávať a relaxovať.

Najmä v zime oceníte možnosť zohriať svoje unavené a premrznuté telo, je len na vás, či využijete fínsku saunu, parnú alebo infračervenú kabínu, tepidárium alebo vyhrievanú lavicu. Na strečing a posilňovanie navštívte hotelové fitness centrum, a ak chcete chytať bronz, je tu pre vás solárium.

Niečo naviac

Máte radi šport? Potom sa vám budú páčiť tenisové kurty a stolný tenis.

Hotel Unterberghof ****

Hotel Unterberghof ****

Unterberggasse 240 , Flachau
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Unterberghof GmbH IČ: 55932209


+43 664 583 5179

lackner@unterberghof.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
9 km
Zjazdovka
10 m