Parádny pobyt ideálny pre rodiny s deťmi zažijete v Rakúsku neďaleko obľúbeného mesta Salzburg. Ubytujte sa v Hoteli Gasthof Am Riedl *** a tešte sa na chutnú polpenziu, krásne prostredie a úžasné výlety. Priamo pri hoteli navyše nájdete veľké detské ihrisko s 15 m dlhou šmykľavkou, hojdačkami a preliezkami.

O ubytovaní

Hotel Gasthof Am Riedl *** sa nachádza na okraji mestečka Koppl uprostred malebnej krajiny s lesmi a jazerami, v ktorých sa v lete môžete osviežiť. Jedinečné historické mesto Salzburg, ktoré je zapísané na Zozname kultúrneho dedičstva UNESCO, je od hotela vzdialené iba 8 km. Tu sa môžete vypraviť na pevnosť Hohensalzburg, do Mozartovho múzea, zoologickej záhrady či Obilné uličky Getreidegasse. Okolie ponúka ideálne podmienky pre mnoho športov od turistiky cez bežkovanie a zjazdové lyžovanie až po lukostreľbu. V zimnej sezóne je len 20 metrov od hotela v prevádzke osvetlená zjazdovka a lyžiarsky vlek. Obľúbeným cieľom turistov je legendárny pretekársky okruh Salzburgring (5 km), nádherné jazero Fuschlsee (10 km) či zámok Klessheim (15 km). Nádherný výhľad do okolitej krajiny budete mať z vrcholu kopca Nockstein (2 km), na ktorý dôjdete počas 45 minút.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s nadčasovým dizajnom a útulnou atmosférou. Každá izba je vybavená LCD televíziou, telefónom, WiFi pripojením, fénom, samostatným WC a vlastnou kúpeľňou. Niektoré izby majú terasu alebo balkón s výhľadom na neďaleký malebný vrch Nockstein a tiež chladničku.

  • Izba Classic meria 25-30 m² a je vybavená manželskou posteľou a posedením s gaučom a kreslami. Niektoré izby umožňujú aj prístelky.

  • Izba Comfort 2+0 ponúkne modernejší interiér, priestor 40 m², manželskú posteľ, gauč a písací stôl.

  • Izba Comfort 2+3 je veľká 30-45 m² a ubytuje až 5 osôb na pohodlných lôžkach. Nechýba posedenie s pohovkou.

Na čom si pochutnáte?

Váš deň začne dokonalými raňajkami vo forme bohatého bufetu z najkvalitnejších lokálnych produktov. Jedlo sa podáva v jedálni v rustikálnom štýle alebo na terase s prekrásnym výhľadom. Večer si môžete vybrať lahodné pokrmy z jedálneho lístka reštaurácie Riedl Restaurant. Doprajte si napríklad tradičný viedenský rezeň, čerstvé ryby či špeciality na grile. Ujsť si nenechajte ani miestne pivá.

Cestujete s deťmi?

Hotel Gasthof Am Riedl má skvelé zázemie aj pre detských hostí. Veľa zábavy si deti užijú na veľkom vonkajšom ihrisku s 15 m dlhou šmýkačkou, hojdačkami a fontánami. Hneď vedľa reštaurácia sa nachádza herňa. Hotelový restaurant ponúka špeciálne detské menu.

Hotel Gasthof Am Riedl ***

Hotel Gasthof Am Riedl ***

Eisenstraße 38 , Koppl, Austria
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Gasthof Am Riedl GmbH IČ: 407825v


+43 6221 7206

info@riedlwirt.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
1,8 km

Tipy na výlet

Salzburg

Salzburg Tip na výlet

Zaujíma vás mesto, odkiaľ pochádza Mozart a odkiaľ sa do Čiech vozila po stáročia soľ? Potom navštívte historický Salzburg, ktorého prekrásne jadro je právom zapísané na Zozname UNESCO.

Čo navštíviť v jednom z „najzelenších“ miest v Európe?

  • kláštor svätého Petra či Salzburský dóm
  • zámok Leopoldskron, kde sa natáčal slávny muzikálový film „The Sound of Music“
  • pevnosť Hohensalzburg
  • rodný dom W. A. Mozarta s múzeom
  • každoročný Salzburský festival s hudobnými a divadelnými predstaveniami

Návštevy kultúrnych akcií a pamiatok striedajte s prechádzkami po nespočte krásne upravených záhrad a parkov pri zámkoch, alebo sa vydajte do Salzburskej zoologickej záhrady.

Viac informácií
Jazero Obertrum
Jazero Obertrum
Hallein
Hallein
Zoologická i botanická záhrada
Zoologická i botanická záhrada