Vyrazte do malebného rakúskeho Štajerska a spoznajte všetky jeho krásy! Z JUFA Hotela Schloss Röthelstein *** môžete vyraziť napríklad do národného parku Gesäuse alebo do neďalekého Admontu s preslávenou kláštornou knižnicou. Energiu vám dodá výborná polpenzia z regionálnych produktov a skvelý relax vo wellness s 2 saunami. A očarí vás aj samotná budova hotela - ubytovanie je v zrekonštruovanom historickom zámku.

O ubytovaní

JUFA Hotel Schloss Röthelstein *** sa nachádza v malebnom rakúskom Štajersku, neďaleko národného parku Gesäuse. Sídli v romantickej budove zrekonštruovaného historického zámku blízko mestečiek Admont a Obrohof. Okolie je bohaté na výletné ciele a na svoje si prídu aj milovníci kultúry a pamiatok. Na každého tu skrátka čaká prekrásna dovolenka.

Počas svojho pobytu rozhodne nesmiete vynechať návštevu kláštora v Admonte (3,8 km), v ktorom nájdete nielen najväčšiu kláštornú knižnicu sveta, ale aj jednu z najväčších svetových zbierok hmyzu, moderné gotické múzeum, ukážky historických aj súdobých umeleckých diel a ďalšie zaujímavosti.

Dobrodruhovia potom môžu vyraziť do najmladšieho rakúskeho národného parku, Gesäuse (14,9 km). V údolí rieky Enns tu nájdete najrôznejšie turistické chodníky, romantické tiesňavy, divoký riečny prúd i možnosti horolezectva. Na túru sa potom vydajte aj na náhornú plošinu Kaiserau (8,6 km), ktorá sa v zime mení na rodinné lyžiarske centrum s 3 km zjazdoviek a 5 km bežkárskych tratí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe s moderným vybavením, ale aj historickými prvkami, ako sú napríklad drevené stropy alebo klenuté okná. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, trezor a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými jednolôžkami a stolíkom s posedením.

  • Trojlôžková rodinná izba ponúkne manželskú posteľ a jednolôžko alebo tri oddelené postele a stôl so stoličkou.

  • Štvorlôžková rodinná izba disponuje manželskými posteľami alebo samostatnými lôžkami, nechýba stôl so stoličkou.

Na čom si pochutnáte?

Miestna reštaurácia využíva predovšetkým regionálne produkty a receptúry, môžete si tak pochutnať napríklad na mede, limonádach, vajciach či pečive od lokálnych dodávateľov. Na kávičku a dezert si zájdite do príjemnej Zámockej kaviarne.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži útulná wellness zóna, kde sa zohrejete vo fínskej saune a infrasaune a užijete si príjemné rozjímanie v relaxačnej zóne. Posedieť si môžete aj na terase alebo v záhrade.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vyšantia nielen na výletoch, ale aj na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

Pre aktívnych hostí je v areáli k dispozícii volejbalové ihrisko, kurt na tenis a požičovňa snežníc.

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

Schlossstraße 32, Aigen , Admont
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:30 - 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
1,4 km
Zjazdovka
8,6 km

Tipy na výlet

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Tip na výlet

Bad Mitterndorf je mestečko v údolí Hinterbergertal, leží v tieni horských masívov a ponúka hromadu možností zábavy. Okrem nových termálnych kúpeľov nájdete v mestečku s krásnym výhľadom tiež množstvo reštaurácií a kaviarní s typickou alpskou atmosférou. Okolo Bad Mitterndorfu sa nachádza veľa turistických chodníkov a cyklistických trás, prírodu ozvláštňujú mnohé priezračné jazerá, ktoré rozhodne stoja za videnie v akomkoľvek ročnom období.

Hohentauern
Hohentauern
Jazerá Drei Lacken
Jazerá Drei Lacken
Tauplitz
Tauplitz