Užite si aktívnu dovolenku vo Vysokých Tatrách v Penzióne Monty Ranch. Okrem vysokohorských túr vás čaká jazda na koni alebo zapožičanie bicyklov. Po celú dobu pobytu máte navyše v cene polpenziu - kontinentálne raňajky a dvojchodové večere.

Vedeli ste, že...?

Pani majiteľka Kicová o sebe tvrdí, že je viac chovateľka koní než hoteliérka. Aj tak sa jej bravúrne darí zvládať ranč, o ktorý sa každodenne stará, a pritom úspešne prenajímať penzión pod Tatrami.


O ubytovaní

Penzión Monty Ranch je unikátne ubytovanie na ranči vo Vysokých Tatrách, kde sa venujú chovu koní a iných úžitkových zvierat. Nájdete ho v obci Štôla, len 10 km od krásneho Štrbského Plesa. V okolí však nájdete aj mnoho ďalších prírodných a historických krás - Mengusovské jazero sa nachádza len 3,4 km od penziónu, pre výstup na niektorý z majestátnych štítov (Gerlachovský, Slavkovský, Hrebienok) máte skvelú východiskovú polohu, historický monument Studnička Svit nájdete 8,6 km a do obľúbeného AquaCity Poprad (17 km) sa autom dostanete do 20 minút. Lyžiarske stredisko Lopušná dolina potom nájdete 8,4 km od penziónu a ski areál Štrbské pleso zase 11 km.

Kde budete spať?

Celková kapacita penziónu je 60 lôžok v štandardne vybavených dvoj, troj a štvorlôžkových izbách. Či už sa necháte ubytovať v ktorejkoľvek izbe, poslúžia vám pohodlné postele, prístelky a vlastné kúpeľne s WC a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii sa podávajú raňajky a večere.

Kde budete relaxovať?

V areáli penziónu sa nachádza aj parná sauna a sezónne bazén, oboje budete mať k dispozícii po celú dobu pobytu.

Cestujete s deťmi?

Deti sa môžu vyšantiť na detskom ihrisku, pieskovisku a trampolíne.

Niečo naviac

Zašportovať si môžete na volejbalovom ihrisku a pri jazde na požičaných bicykloch. Využite tiež altánok s grilom alebo možnosť masáží. Ranč ponúka tiež výučbu jazdy na koňoch alebo prechádzky.

Penzion Monty Ranch

Penzion Monty Ranch

Štôla 84 , Štôla
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Blažena Kicová IČ: 52502953


+421 908 255 957

montyranchstola@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
11 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
14,4 km
Zjazdovka
11 km