Užite si jedinečný relaxačný pobyt v známych slovenských kúpeľoch s ubytovaním v Hoteli Satelit. Čakajú vás procedúry od skúsených profesionálov (zábal, masáž) i vstup do sauny a vírivky. Tešte sa na chutné raňajky formou bufetu a servírované večere.

O ubytovaní

Hotel Satelit *** sa nachádza v centre kúpeľného mesta Piešťany len 500 m od Kúpeľného ostrova a priamo pri pešej zóne. Príjemnou prechádzkou sa dostanete do historického centra mesta len za pár minút, pri Kolonádovom moste budete za 7 minút chôdze. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen) kúpeľných pamiatkach mesta a množstve turistických chodníkov. Vydajte sa napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km). Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (500 m), zahrať tenis (200 m), na korčule na inline dráhu (200 m) alebo na vodné športy (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej zo 48 štandardne vybavených izieb alebo v jednom zo 4 apartmánoch. Všetky izby sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi, telefónom, rádiobudíkom a trezorom a predovšetkým balkónom s posedením. Nechýba kúpeľňa so sprchovým kútom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je aj reštaurácia, kde si ubytovaní hostia môžu dopriať chutné raňajky podávané formou bufetu. Na večere sa tešte na medzinárodné špeciality v rámci dvojchodového menu.

Kde budete relaxovať?

Hlavnou prednosťou hotela je wellness centrum, kde si užijete procedúr ako bahenný či koreňový zábal i niečo naviac. Uvoľníte sa a všetky starosti sa rozplynú vo vírivke, v soláriu, pri aerosólovom kúpeli alebo v jednej z 3 sáun (infra, suchej alebo parnej). Doprajte si tu tiež masáž.

Hotel Satelit ***

Hotel Satelit ***

Námestie J. Murgaša 3 , Piešťany
Slovenská republika

00 421 33 77 258 33

recepcia@hotelsatelit.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,5 km
Zjazdovka
20 km