Podhájska, to je liečivá termálna voda, príjemné prostredie a hlavne relax. Penzión U Vodníka III ponúka ubytovanie len 300 metrov od areálu populárneho kúpaliska. Tešte sa aj na raňajky, masáž a vírivku, skrátka dovolenka plná odpočinku.

O ubytovaní

Penzión U Vodníka III v Podhájskej ponúka hosťom ubytovanie, vďaka ktorému si dovolenku v obľúbenom kúpeľnom meste užijete na maximum. Tento penzión je nový a moderne vybavený a na kúpalisko sa odtiaľto dostanete počas asi 5 minút chôdze. Okrem relaxu v termálnej liečivej vode budete mať ideálnu príležitosť preskúmať krásy okolia.

Navštívte napríklad miniskanzen s fontánou (800 m) či zrúcaninu Mariánska Čeľaď (4,4 km). Na bicykli sa potom dostanete do prírodnej rezervácie Žitavský luh (13,1 km), kde v súčasnosti žije viac ako 100 druhov vtákov. Na ich pozorovanie slúži drevená rozhľadňa a prejsť si môžete aj 3,5 km dlhý náučný chodník. Za návštevu stojí aj Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,5 km), kde sa môžete pozrieť, ako sa v tejto oblasti žilo pred viac ako 100 rokmi.

Výlet si urobte aj do Arboréta Mlyňany (30,8 km), ktoré bolo založené v roku 1892 a na ploche cca 60 ha tu rastie približne 2 300 druhov domácich aj cudzokrajných drevín. Okrem krásnych stromov uvidíte aj romantický kaštieľ z 19. storočia. V dojazdovej vzdialenosti na vás čaká tiež Soľná jaskyňa v Starom Tekove (27,8 km), ktorej návšteva je vhodná najmä pre osoby s dýchacími, kožnými a inými zdravotnými problémami. Poprípade navštívte cca 30 km vzdialené Levice so všetkými jej klenotmi.

Kde budete spať?

U Vodníka sa ubytujete v dvojlôžkovej izbe s vlastným balkónom, navyše môžete využívať aj strešnú terasu. K vybaveniu izby patrí aj TV, chladnička, rýchlovarná kanvica a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha).

Na čom si pochutnáte?

Pokiaľ dostanete chuť na niečo dobré, zájdite si do reštaurácie U Vodníka priamo v areáli termálneho kúpaliska, kde budete mať na výber z rôznych druhov pokrmov – od sladkého až po kus šťavnatého mäsa.

Penzion U Vodníka

Penzion U Vodníka

Železničná 307/27 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Peter Miček IČ: 17742498


00421(0) 907 980 977

uvodnika@podhajska.cc

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km