Relaxujte v kúpeľných Piešťanoch v luxusnom Grand Boutique Hoteli Sergijo ****. Užite si polpenziu, wellness s vírivkou a saunou, a blahodárne masáže. Máte tiež zaistený transfer do piešťanských kúpeľov, fitness a biliard zdarma.

O ubytovaní

Luxusný business a wellness Grand Hotel Sergijo Residence **** leží v parkovej zóne pri priehrade Sĺňava v obľúbenom kúpeľnom meste Piešťany, je členom skupiny Small Elegant Hotel of the World a jediným medzinárodným hotelom v Piešťanoch.

Ako sme už naznačili, Piešťany sú známe predovšetkým pre svoje kúpele (3 km). K tým sa dostanete cca polhodinovou prechádzkou kúpeľným parkom, ktorú môžete spojiť s popíjaním liečivej vody, alebo bezplatnou dopravou. Tá vyráža dvakrát denne priamo od hotela. Okrem termálnej vody si môžete v kúpeľoch dopriať aj bahenné zábaly, uhličitý kúpeľ, magnetoterapiu a iné ozdravné procedúry.

Po relaxe v kúpeľoch sa vydajte objavovať mesto a jeho (nielen) kúpeľné pamiatky. Prejdite sa po kolonáde (3 km), prezrite si Fontánu štyroch prezidentov (2,4 km) alebo sa vydajte na Kolonádový most (2,4 km), kde uvidíte sochu Barlolámača. Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km) s expozíciami venovanými histórii mesta, dejinám kúpeľníctva a slovenským minerálnym vodám.

Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (0,5 km), zahrať tenis (200 m), alebo korčuľovať na in-line dráhu (200 m). V lete môžete navštíviť moderný letný areál WakeSoul Beach (900 m) na priehrade Sĺňava s plážami, bazénmi, vodným lyžovaním a ďalšími atrakciami. V zime si zájdite zalyžovať do Ski Bezovec cca 21 km od hotela, kde nájdete 4 zjazdovky rôznych obťažností.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v elegantnej izbe podľa svojho výberu. Či už siahnete po ktoromkoľvek variante, môžete sa tešiť na kráľovské interiéry s tým najkomfortnejším vybavením. Vždy budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu s wellness sprchou a fénom a pripojíte sa k bezplatnej WiFi.

Na výber sú tieto varianty:

  • Dvojlôžková izba (28 m²) s extra veľkou manželskou posteľou (200x220 cm) je dokonalou voľbou pre romantický pobyt. Interiér izby pripomína zámockú komnatu, ktorá je ladená do príjemných pastelových farieb. Súčasťou je vlastný francúzsky balkón s krásnym výhľadom na slnečnú záhradu s jazierkom. Chýbať vám nebude ani rohové posedenie, trezor, minibar a televízia so svetovými programami.

  • Dvojlôžková izba Deluxe (28 m²) je zariadená v talianskom štýle. Vďaka nadštandardne veľkej posteli (200x220 cm) sa vám bude spať ako na zámku. Nový deň môžete privítať kávou na balkóne s výhľadom na vodnú nádrž Síňava alebo jazierko Rymplerova važina. K vybaveniu izby ďalej patrí stolík s posedením, televízia so svetovými programami, trezor a minibar.

  • Apartmán Deluxe (45 m²) je ideálny pre pár, ktorý si potrpia na svojom pohodlí. Priestranný apartmán má dve izby – spálňu s extra veľkou manželskou posteľou (200x220 cm) a obývaciu izbu s posedením, šatníkovou skriňou a písacím stolom. Súčasťou je dvojbalkón s výhľadom na jazero a fontánu. Využívať je možné klimatizáciu, minibar, trezor a televíziu so svetovými programami.

Na čom si pochutnáte?

O vaše chuťové poháriky bude dokonale postarané v reštaurácii Millenium, ktorá je súčasťou hotela. Pri príprave jedál je tu kladený dôraz na využitie čerstvých, lokálnych surovín, tradičných postupov aj najnovších technológií. Raňajky aj večere sa podávajú formou bohatých bufetových stolov. Ráno na vás bude čakať čerstvé pečivo, cereálie, mliečne produkty, údeniny a iné studené aj teplé jedlá.

Na večeru budete mať nachystaný výber polievok, príloh, šalátov, dezertov a minimálne 8 hlavných jedál. Zamilované páry si počas pobytu užijú aj servírovanú trojchodovú romantickú večeru pri krásne prestretom stole s talianskymi špecialitami, dezertom a pohárom prosecca či portského vína.

Do reštaurácie si môžete zájsť aj počas dňa a ochutnať špeciality z obedového menu. V hoteli navyše nájdete kaviareň La Bella s výbornou kávou, čajmi či domácimi dezertmi, a anglický Lobby bar so širokým výberom vín, rumov, koňakov a iných nápojov, ktoré si môžete vychutnať v štýlovom interiéri s krbom, biliardom, šachovým stolom, domácim kinom a pravidelným hudobným programom.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si božský oddych v hotelovom wellness. Nájdete tu fínsku saunu, vírivku, wellness sprchy a odpočiváreň s občerstvením. Perfektne sa uvoľníte aj pri niektorej z masáží, napríklad aromaterapeutickej alebo masáži Kleopatra s kokosovými olejmi. Rozmaznávať svoje telo môžete aj množstvom relaxačných procedúr, ako sú celotelové zábaly či peelingy. Wellness centrum je otvorené denne od 10:00 do 22:00 hodín, masáže či iné procedúry je nutné rezervovať dopredu na recepcii.

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Grand Hotel Sergijo Residence ****

Odborárska 7 , Piešťany
Slovenská republika

+421 337 731 312

hotel@sergijo.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
2,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
4,3 km
Zjazdovka
20 km