Užite si jedinečný pobyt v kúpeľoch Piešťany. Ubytujte sa v Penzióne Alegro a nechajte sa rozmaznávať počas klasickej masáže, rašelinového zábalu či v masážnom kresle. V cene pobytu je aj plná penzia a dieťa do 5,9 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Penzión Alegro nájdete v príjemnom prostredí na brehu priehrady Sĺňava, približne 2 km od Kúpeľného ostrova. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen kúpeľných) pamiatkach mesta, množstvo turistických chodníkov, napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechajte ani Balneologické múzeum (3,3 km). Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad na bowling (500 m), zahrať tenis (200 m), na korčule na inline dráhu (200 m) alebo na vodné športy (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v pohodlných izbách so satelitnou televíziou, rádiom, priestranným balkónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a WC.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vás čaká bohatý výber z tradičných slovenských i medzinárodných pokrmov, ale aj večery zamerané na rôzne špeciality.

Kde budete relaxovať?

Tešte sa na rehabilitačné centrum s dlhou históriou a množstvom spokojných zákazníkov. Postará sa tu o vás odborný personál, ktorý vám rád odporučí vhodnú liečbu.

Niečo naviac

K dispozícii je aj biliard, spoločenská miestnosť s TV a zúčastniť sa môžete aj pravidelne organizovaných kultúrnych večerov. Pobavte sa pri dobrej hudbe, tanci alebo si zaspievajte s muzikantom počas Československého večera.

Penzion Alegro **

Penzion Alegro **

Odborárska 15 , Banka-Piešťany
Slovenská republika

+421904405424

Penzion@alegrohotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,4 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
4,3 km
Zjazdovka
22 km