Aj keď sú Nimnice najmladšie slovenské kúpele, majú mnohé čo ponúknuť. Presvedčte sa o tom počas pobytu v komfortných izbách Klasik v luxusnom Kúpeľnom dome Balnea Grand ****, kde vás čaká plná penzia, pitná procedúra či konzultácia s lekárom. Vstup do medicínskeho wellness s termálnou vodou, soľná sauna a masáže vám navrátia stratenú energiu a harmóniu.

O ubytovaní

V kúpeľoch Nimnica nájdete okrem vkusnej hlavnej budovy Balnea Grand tiež upravený lesopark s romantickým jazierkom, ktorý je ideálny na relaxačné prechádzky aj pobyt v nerušenej tichosti. V jej okolí stoja tiež zrekonštruované kúpeľné domy Manín, Caritas I, Caritas II, Veritas a Salvator. Z kúpeľných domov to budete mať 50 až 150 m do hlavnej budovy Balnea Grand, kde sídli ambulancia lekára, jedálne Fiesta a Štandard, Medicínske wellness centrum, fitness, reštaurácia Impresia a tiež sa tam vykonáva väčšina liečebných procedúr

A ak sa zrovna nebudete chcieť nechávať rozmaznávať vyškoleným personálom, užívajte si prechádzky okolo blízkej vodnej nádrže Nosice , alebo vyrazte na krátke túry napríklad na kopec Holíš či ku kaplnke sv. Marie . V zime zapadne do niektorého z kúpeľných domov a relaxujte.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v hlavnej budove Balnea Grand alebo v jednom z neďalekých kúpeľných domov. V budove Balnea Grand vás čakajú dvojlôžkové izby, celková kapacita budovy je 40 lôžok. Vo všetkých vás čaká satelitná televízia, telefón, WiFi pripojenie, chladnička, fén, klimatizácia (v izbách orientovaných na juh) a tiež vlastná kúpeľňa. K dispozícii je tiež apartmán s rovnakým vybavením a tiež dennou miestnosťou, oddelenou spálňou, loggiou, klimatizáciou a výhľadom na priehradu. V priestrannejšej izbe LUX budete mať tiež k dispozícii balkón s výhľadom i klimatizáciu, izby Klasik sú síce bez balkóna, klimatizácia v nich ale nechýba. K izbám na poschodí vás vyvezie výťah.

Na čom si pochutnáte?

Výborné pokrmy sa vychutnáte v miestnej reštaurácii. Môžete sa tešiť na bohaté bufetové stoly v jedálni Fiesta v budove Balnea Grand. Z ponuky si tu vyberie skutočne každý - jedáleň podáva ako mäsité, tak aj bezmäsité jedlá, sladké či slané. Ak okrem skvelého jedla hľadáte aj príjemné posedenie, navštívte tunajšiu reštauráciu Impresia. Poteší vás nie len bohatou knižnicou, príjemnou hudbou a krásnym výhľadom na okolie, ale tiež kvalitným jedlom a vyberaným vínom. Navštívte tiež jedáleň Štandard (v hlavnej budove) alebo Cafetériu Paris.

Kde budete relaxovať?

V Kúpeľoch Nimnica nebudete mať núdzu o blahodárne wellness a procedúry. V Medicínskom wellness centre (v budove Balnea Grand) sa nechajte rozmaznávať liečivou vodou s príjemnou teplotou okolo 33 až 35 °C. Bude na vás blahodárne pôsobiť vo vírivkách, tropických sprchách alebo v bazéne s masážnymi tryskami. Skvele vám padne aj návšteva sauny. Môžete relaxovať v bylinnej, parnej, infra alebo vo fínskej saune. Procedúry vám dopraje skúsený a zdravotnícky vzdelaný personál pod dohľadom lekára. Z Nimnice sa preto vrátite domov ako znovuzrodení.

Cestujete s deťmi?

Ak sa na pobyt chystáte s deťmi, poteší vás detský kútik, kde sa do sýtosti vybláznia.

Niečo naviac

V kúpeľoch Nimnica sa nebudete nudiť ani po absolvovaní všetkých procedúr a wellness. Zabavte sa pri bowlingu, biliarde či stolnom tenise, alebo si zájdite na svoj obľúbený drink do baru s krbom. Tichej zábave praje čitáreň.

Lázeňský dům Balnea Grand ****

Lázeňský dům Balnea Grand ****

Nimnica - kúpele 239 , Nimnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kúpele Nimnica, a.s. IČ: 31638708


+421 424 608 608

rezervacie@kupelenimnica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za poplatk 1,6 - 3 €/deň (pri pobytu do 5 dní) alebo 1,6 €/deň (pri pobytu na 6 a viac dní)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
40 km