Ubytujte sa v obľúbenom Penzióne Iveta, ktorý leží blízko slovenského "Mŕtveho mora" v Podhájskej. V cene sú raňajky formou bufetu, vstup do soľnej jaskyne aj vstup do Relax a Fit parku priamo v penzióne. Tešte sa aj na športové vyžitie.

O ubytovaní

Penzión Iveta leží na juhu Slovenska v obľúbenej turistickej destinácii. Jeho výbornú polohu oceníte, či už sú vaším cieľom pamiatky, alebo termálne kúpalisko. Termálne kúpalisko Podhájska je od penziónu vzdialené len 3,2 km. Okrem relaxu v termálnej liečivej vode objavujte krásy okolia, napríklad miniskanzen s fontánou (3 km), zrúcaninu Mariánska Čeľaď (7,9 km), poprípade navštívte cca 32 km vzdialené Levice so všetkými jej krásami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadených dvojlôžkových izbách, v každej nájdete vlastné sociálne zariadenie a TV. Niektoré z izieb majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Reštauráciu, v ktorej vám kuchári pripravujú pokrmy len z kvalitných a čerstvých surovín, nájdete priamo v objekte.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu môžete využiť wellness centrum, kde nájdete saunu, solárium a fitness. Vybrať si môžete aj z ponuky rôznych masáží, pri ktorých si výborne oddýchnete.

Niečo naviac

Penzión ponúka hosťom niekoľko vnútorných športovísk a soľnú jaskyňu, ktorá je otvorená denne od 9:00 do 21:00 hodín. Pobyt v rozprávkovo zariadených priestoroch blahodarne pôsobí nielen na astmu a iné pľúcne choroby, oceníte ho aj pri oddychu od stresu a prepracovania.

Penzión Iveta

Penzión Iveta

Radava 535 , Radava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Plynomont s.r.o. IČ: 36534994


+421 35 658 2390

penzioniveta@penzioniveta.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4,2 km
Zastávka
0,5 km