Spoznajte krásy obľúbenej oblasti Veľký Meder a ubytujte sa v Penzióne Betty ***. Tešte sa na raňajky formou bufetu, trojchodové večere a neobmedzený vstup do wellness s krytým bazénom, vírivkou, infra a suchou saunou. Termálne kúpele sú vzdialené len 450 m.

O ubytovaní

Penzión Betty *** sa nachádza v obľúbenom kúpeľnom mestečku Veľký Meder približne 30 km od maďarských hraníc. Známe termálne kúpele Thermal Corvinius s 13 bazénmi a rôznorodými atrakciami budete mať od penziónu len 450 m.

Plne oddýchnutí z termálov či wellness v penzióne môžete vyraziť do lanového parku Tarzania Veľký Meder (900 m), na prechádzku na koni na ranč Czajlik (27,4 km), zažiť adrenalínovú jazdu na autodróme Slovakia ring (32,1 km) alebo si užiť plavbu loďou na priehradnej nádrži Vodné dielo Gabčíkovo (24 km). Na výlet si vyrazte do prírodnej rezervácie Klátovské rameno (23,8 km) alebo chránenej prírodnej oblasti Číčovské mŕtve rameno (12,7 km). Nadšení cyklisti tiež určite ocenia zaujímavé cyklotrasy, ako je napríklad Dunajská cyklomagistrála.

Za pamiatkami si zájdite do Dunajskej Stredy (21,4 km), kde nájdete rímsko-katolícky kostol sv. Juraja zo 14. storočia, Žltý zámok alebo radnicu z roku 1902. Ak zatúžite spoznať niečo z Maďarska, stačí prejsť hranicu, tvorenú riekou Dunaj. Na druhom brehu môžete navštíviť napríklad neďaleké mesto Györ (27,9 km) známe svojou kúpeľnou kultúrou a bohatou históriou. Prejdite sa po nádhernom barokovom námestí Bécsi kapu tér a pokochajte sa architektúrou Opátskeho domu z 18. storočia. Oddýchnite si v miestnych kúpeľoch alebo v mestskom parku Batthyány tér a prezrite si pôsobivú budovu radnice s takmer 60 m vysokú vežou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v príjemnej zariadenej izbe Standard s televízorom, CD/DVD prehrávačom, balkónom a vlastnou kúpeľňou. Do niektorých izieb je možné umiestniť aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si v reštaurácii pochutnáte na pokrmoch domácej i zahraničnej kuchyne. V lete je v prevádzke terasa, kde šéfkuchár pripravuje špeciality na grile. Po skvelom jedle sa zastavte v štýlovom pube alebo v kaviarni a vychutnajte si lahodnú miestnu kávu, dezerty, pohárik vína či miešaného nápoja.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou penziónu je aj wellness centrum o rozlohe 200 m². Tešte sa na krytý relaxačný bazén s tromi protiprúdmi, vírivkou a fínskou aj parnou saunou.

Niečo naviac

Hneď pri penzióne si môžete zašportovať na ihrisku s umelou trávou vhodnom na futbal či tenis.

Penzion Betty ***

Penzion Betty ***

Čičovská cesta 3649 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FOOD UNION, s.r.o. IČ: 48266833


+421 905 187194

pensionbetty@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc - (pes do 3 kg zadarmo)
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
4,1 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km