Zažite Nízke Tatry luxusne v nových luxusných Björnson Tree Houses v jednom z najznámejších rezortov na Slovensku. Čakajú vás bohaté raňajky, večere a neobmedzený vstup do fínskej sauny a kúpacích kadí s romantickým výhľadom. Dieťa do 10 rokov zdarma vrátane stravy a služieb.

O ubytovaní

Eko-šport Resort Björnson vo fantastickom prírodnom prostredí Demänovskej doliny patrí k najznámejším tatranským hotelom na Slovensku. V areáli Björnsonky pomenovanej po nórskom spisovateľovi sa nachádza hlavná chata a ďalšie dve ubytovacie zariadenia. Zájdite si na prechádzku k Vrbickému plesu (6 km), cez náučný chodník Demänovská dolina, alebo sa vydajte na náročnejšie túry na okolité vrcholy, Dereše (cca 6 hodín) či Chopok (cca 8,5 hodín). Okúpať sa či relaxovať môžete aj pri priehrade Liptovská Mara (18 km). Určite by ste však nemali vynechať návštevu okolitých vychýrených jaskýň (Demänovská jaskyňa slobody a Demänovská ľadová jaskyňa), ktoré sú od hotela vzdialené 7 až 9 km.

V 20 km vzdialenom Liptovskom Mikuláši môžete navštíviť niekoľko kultúrnych zariadení (Múzeum Janka Kráľa, Galériu P.M. Bohuňa) alebo obľúbený aquapark Tatralandia. V zime však jednoznačne oceníte bezprostrednú (100 m) blízkosť perfektného ski areálu Jasná, kde si zalyžujete celá rodina.

Kde budete spať?

Ubytovanie v ktoromkoľvek zo zariadení či izieb v rezorte si zachováva horský štýl, súčasne je ale veľmi moderné a komfortné. Hlavná chata ponúka 17 dvojlôžkových a 10 rodinných izieb. Všetky disponujú TV, WiFi pripojením, telefónom, rádiom, pracovným stolom so stoličkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou, WC a županom. Kochať sa môžete nádherným výhľadom na hory. Double Room je vybavená manželskou posteľou a je priestrannejšia, v Twin Room naopak nájdete dve samostatné, jednolôžkové postele.

Björnson Tree Houses sú potom unikátne, útulné chatky, kde na malej, modernej ploche objavíte všetko, čo potrebujete. Každá z chatiek disponuje obývaciou a spaciou častí, biokrbmi a lyžiarňou. Chatky sú napojené na riadiaci inteligentný systém, takže sú úplne pod kontrolou svojich hostí. Nastavenie vykurovania, niekoľkých scén osvetlenia či zapálenie krbu na diaľku sú detaily, ktoré prispejú k pocitu jedinečnosti a komfortu.

Na čom si pochutnáte?

Vo veľkej hotelovej reštaurácii v hlavnej budove, v hoteli Björnsonka, sa každý deň do sýtosti najete vo forme polpenzie. Jeden večer v týždni vám tu dokonca spríjemnia živou ľudovou hudbou a špecialitami národnej kuchyne.

V à la carte reštaurácii si potom budete môcť vybrať z najrôznejších gastronomických špecialít, ale aj tradičných slovenských jedál, kvalitných vín či ďalších nápojov. Najlepšie si ich vychutnáte na hotelovej terase s výhľadom na panorámu celých Nízkych Tatier.

Kde budete relaxovať?

Novovybudované unikátne wellness ponúka dokonalý relax priamo uprostred lesa s výhľadom na okolité vrchy. Fínska sauna, bio sauna, horúce exteriérové kade a odpočinkové miestnosti, to všetko v tesnom kontakte s prírodou. Neobmedzený vstup získate pri výbere niektorého z pobytových balíkov.

Cestujete s deťmi?

Vonkajšie detské ihrisko sa nachádza priamo v areáli a je k dispozícii po celý rok. Že práve prší? Nevadí, vnútorný detský kútik zaručí zábavu za každého počasia.

Niečo naviac

V spoločenskej miestnosti si zahrajte hry pre deti i dospelých, na recepcii si zapožičajte bicykle a spoznávajte okolie zo sedadla.

Eko-šport Hotel Björnson ***

Eko-šport Hotel Björnson ***

Demänovská Dolina 77 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SLOV INN Jasná a.s. IČ: 36797146


+421 445 535 555

recepcia@bjornsonka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Prednášková sála
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1 km
Aquapark
19 km
Zjazdovka
100 m