S výletom do Tatier nikdy nešliapnete vedľa! A prečo tentoraz nevyskúšať nový, moderný Natur Resort vo Veľkej Lomnici? Okrem štýlového apartmánu na vás bude čakať aj výborné raňajky či polpenzia a veľa zábavy. Dáte prednosť celodennému vstupu do AquaCity Poprad alebo výletu lanovkou na Skalnaté pleso? Tešiť sa môžete aj na zaujímavé zľavy.

O ubytovaní

Natur Resort je moderný areál s ubytovaním a atrakciami, ktorý sa nachádza pri Veľkej Lomnici, neďaleko Tatranskej Lomnice (1,5 km), Popradu (11,2 km) a Tatranského národného parku (6 km) . Okolie je plné príležitostí na výlety, cyklovýlety, zábavné aktivity i relaxáciu.

Prejdite si cyklotrasy vedúce Tatranskými dolinami, k Belianskemu rybníku (17,4 km) alebo Popradskému plesu (30,6 km). Urobte si výlet do Slovenského raja a preskúmajte prírodné rezervácie Suchá Belá (31,2 km) a Prielom Hornádu (34,6 km), alebo sa ponorte do hlbín podzemia, do krásnej Belianskej jaskyne (14,4 km), ktorá patrí k najnavštevovanejším na Slovensku. Dávate radšej prednosť dych vyrážajúcim výhľadom? Potom si prejdite Chodník korunami stromov (20,9 km) v srdci Pieninského národného parku, z ktorého môžete obdivovať panorámu Belianskych Tatier, Zamagurí a Pienin.

Vyrážate na pobyt s deťmi? Okrem krásnych výletov im môžete dopriať aj návštevu galérie optických klamov Tricklandia (12,6 km), unikátna digitálna galéria Poliankovo (16,6 km) alebo obrovské indoorové herne FunVille (18,2 km) s rozlohou 500 m². Veľkým lákadlom je, samozrejme, tiež vodný svet AquaCity Poprad (9,8 km) s 13 vnútornými i vonkajšími bazénmi, wellness a ďalšími atrakciami. Za kúpaním môžete vyraziť aj do Thermal Parku Vrbov (10,5 km). A v zime nezabudnite pribaliť lyže, na dosah budete mať Snowpark Štrbské Pleso (38 km), zjazdovky v Tatranskej Lomnici (8,1 km) a Starom Smokovci (13,7 km) , Snowpark Lučivná (24,7 km) a ďalšie lyžiarske areály.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom jednopodlažnom apartmáne až pre 4 osoby. Ten sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou. K dispozícii budete mať kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, plne vybavený kuchynský kút (chladnička, varná doska, varná kanvica, mikrovlnná rúra, kávovar Nespresso), jedálenský stôl, televíziu a WiFi pripojenie. Každý apartmán má navyše vonkajšiu terasu.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia Rock Farm je svetom šťavnatého grilovaného mäsa z vlastného bio chovu farmy Lutila, chutných šalátov, krehkých dezertov a tradičných jedál z Podtatranského regiónu. A nezabúda sa tu ani na hostí, ktorí dávajú prednosť vegetariánskym jedlám.

Cestujete s deťmi?

Areál je vybavený detskými šmykľavkami a hojdačkami, kde môžu najmenší návštevníci tráviť hodiny zábavy na čerstvom vzduchu.

Niečo naviac

Súčasťou areálu je tiež požičovňa elektro, horských a trekingových bicyklov a vonkajšie ohnisko.

Natur Resort

Natur Resort

Ľadová 101 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bio Háj, s.r.o. IČ: 47070331


+421 940 510 045

info@naturresort.sk

Check In
14:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
50 m
Aquapark
9,7 km
Zjazdovka
6 km
Bežkovanie
5,9 km

Tipy na výlet

Tatranský národný park

Tatranský národný park Tip na výlet

Užite si oddych a aktívnu dovolenku v najstaršom národnom parku na Slovensku. Čaká vás tu celkovo 600 km turistických chodníkov a 16 značených a udržiavaných cyklistických trás. Tento park tvoria najvyššie slovenské vrcholy na čele s Gerlachovským štítom (2 655 m n. m.) a plynule nadväzuje na menší Tatrzański Park Narodowy na poľskej strane. Oblasť je významná pre svoju rozmanitú faunu a flóru. Tešiť sa môžete na vysoké horské štíty, masívne horské hrebene a údolia s jazerami, ktoré sú v teplých mesiacoch plné nádherne kvitnúcich rastlín.

Viac informácií
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa
Skalnaté pleso
Skalnaté pleso