Štýlový Penzión Šafrán je ideálnym miestom na pobyt v Belianskych Tatrách, ponúkne výhľad na Belianske Tatry a Spišskú Maguru a je skvelým východiskovým bodom za parádnymi výletmi. Pochutnáte si tu na výbornej polpenzii a užijete si relax vo wellness s vírivkou a saunami.

O ubytovaní

Penzión Šafrán sa nachádza v malebnom horskom mestečku Ždiar v obklopení vrcholov Belianskych Tatier. Čaká tu na vás pohodová rodinná atmosféra a nekonečné možnosti turistiky a cyklistiky v jednej z najkrajších častí Vysokých Tatier. V zime zase oceníte, že svahy najbližšieho lyžiarskeho areálu sú vzdialené iba 200 m od hotela.

Priamo v Ždiari môžete navštíviť múzeum Ždiarsky dom, v ktorom sa zoznámite s kultúrou a tradíciami goralov. Turisti si určite radi prejdú náučný chodník Monkova dolina alebo vyrazia na túru zo Ždiaru do Tatranskej Lomnice cez Skalnaté Pleso. Pokoriť môžete aj vrcholy Havran a Ždiarska vidla. Alebo sa naopak zanorte do podzemia, pri návšteve Belianskej jaskyne (pri ktorej nájdete Spiderpark plný atrakcií).

Na nadšencov do histórie čaká v okolí hneď niekoľko pamiatok UNESCO, navštívte napríklad Levoču, Spišský hrad a Spišskú Kapitulu. Za relaxom a zábavou potom môžete vyraziť do aquaparku Vrbov alebo Aquacity Poprad a malých i veľkých iste poteší aj celoročná bobová dráha v Bachledovej s dĺžkou 1200 m. V zime si zalyžujete v ski areáloch Strachan, Strednica alebo Bachledka.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách slovenskej i medzinárodnej kuchyne aj originálnych jedlách priamo od šéfkuchára.

Kde budete relaxovať?

Chvíľky pokoja a relaxu si môžete vychutnať v novo otvorenom wellness, kde sa nachádza suchá sauna, parný kúpeľ vírivka alebo soľná jaskyňa. Využiť môžete aj ponuku masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre deti nechýba detský kútik a v letnom období tiež vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

K dispozícii tu je spoločenská miestnosť, kde si môžete zahrať biliard, stolný futbal a stolný tenis.

Penzión Šafrán **

Penzión Šafrán **

Ždiar 677 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bekešová Mária IČ: 35216743


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
32,8 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
3,6 km

Tipy na výlet

Tatranský národný park

Tatranský národný park Tip na výlet

Užite si oddych a aktívnu dovolenku v najstaršom národnom parku na Slovensku. Čaká vás tu celkovo 600 km turistických chodníkov a 16 značených a udržiavaných cyklistických trás. Tento park tvoria najvyššie slovenské vrcholy na čele s Gerlachovským štítom (2 655 m n. m.) a plynule nadväzuje na menší Tatrzański Park Narodowy na poľskej strane. Oblasť je významná pre svoju rozmanitú faunu a flóru. Tešiť sa môžete na vysoké horské štíty, masívne horské hrebene a údolia s jazerami, ktoré sú v teplých mesiacoch plné nádherne kvitnúcich rastlín.

Viac informácií
Ždiar
Ždiar
Bachledka Ski & Sun – Leto
Bachledka Ski & Sun – Leto
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa