Doprajte si úžasnú letnú dovolenku priamo pri legendárnej Liptovskej Mare. Tešiť sa môžete na kúpanie aj bohaté možnosti vyžitia v okolí. Každý deň vás naštartujú výborné raňajky a dopriať si môžete aj relax v privátnom wellness centre s bazénom a saunami.

O ubytovaní

Marina Liptov je moderný rezort priamo pri brehu Liptovskej Mary, ktorý sa prezýva „slovenské more“ a je perfektným miestom nielen na letnú dovolenku. V horúcich mesiacoch si tu užijete kúpanie a vodné športy, v chladnejších častiach roka môžete poriadne využiť skvelé atrakcie v okolí, krásne výletné ciele a ski areály.

Za poznaním vyrazte do neďalekého archeologického centra Havránok, keltského opevnenia z 1. storočia pred n. l., alebo do archeoparku Liptovia, umelo vybudovaného areálu, ktorý slúži ako interaktívne múzeum. Za návštevu stojí aj obec Vlkolínec, ktorá je pre svoju zachovalú historickú architektúru zapísaná na zozname UNESCO. Vydať sa sem môžete aj v zime, keď snehová pokrývka ešte umocňuje krásnu atmosféru miesta.

V zimných mesiacoch vám krásne predstavenie poskytne aj Brankovský vodopád, ktorý sa radí medzi päť najvyšších vodopádov na Slovensku a v tuhých mrazoch vytvára nádhernú ľadovú stenu. Užiť si môžete tiež blízkosť niekoľkých lyžiarskych areálov, ako je Malinô Brdo s 12 km zjazdoviek a snowtubingom alebo lyžiarske stredisko Smrekovica s veľkým množstvom prírodného snehu a prírodným klziskom.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte si pochutnáte na výborných raňajkách vo forme bohatého raňajkového košíka. V areáli nájdete aj kaviareň Marina Cafe a cez leto je na pláži otvorený Bufet u Bobra, ktorý servíruje hamburgery, pizzu, hot-dogy a iné letné stálice.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou rezortu je štýlové, privátne wellness centrum v hlavnej budove, kde si užijete relax v bazéne (4x8 m), fínskej saune, parnej saune, aroma saune či bio saune. Na ochladenie po saunovaní poslúži ochladzovací bazén a na príjemné rozjímanie môžete využiť oddychové tepidárium.

Niečo naviac

Chcete si dať aj na dovolenke poriadne do tela? Navštívte miestne fitness centrum. Na ploche 140 m² tu nájdete 20 špičkových stanovíšť, ktoré ocenia aj tí najnáročnejší hostia.

Marina Liptov

Marina Liptov

Bobrovník 140 , Bobrovník
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MARINA LIPTOV, a. s. IČ: 35686553


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
70 m
Zastávka
0,6 km
Aquapark
6,6 km
Zjazdovka
21,7 km
Bežkovanie
21,7 km

Tipy na výlet

Archeoskanzen Havránok

Archeoskanzen Havránok Tip na výlet

Na východnom úpätí vrchu Úložisko sa pôvodne rozprestieralo niekoľko osád, ktorých obyvateľstvo bolo ovplyvnené kultúrnym dedičstvom Keltov. V areáli dnes môžeme nájsť rekonštrukcie obytných, obranných a duchovných objektov z mladšej doby železnej a staršej doby rímskej. Súčasťou múzea je aj opevnenie na vrchole Havránku a pôvodná veža stredovekého kostola Panny Márie, ktorého história siaha až do 12. storočia.

Otváracia doba: (môže sa líšiť podľa sezóny)

  • máj - október: 9:00 - 17:00 hodín

Vstupné:

  • Dospelí: 2 €/osoba
  • Deti: 1 €/osoba
Aquapark Bešeňová
Aquapark Bešeňová
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Bešeňovské travertíny
Bešeňovské travertíny