Zverte sa do náručia Českomoravskej vrchoviny, kde sa o vás postarajú v hoteli Žákova hora ***. Doprajte si polpenziu z domácich surovín a odpočinte si nerušene vo vírivke alebo infrasaune. Okolie je ideálne aj na turistiku.

O ubytovaní

Hotel Žákova hora *** sa nachádza v obci Herálec v Žďárskych vrchoch, od zástavby je oddelený krásnym parkom. Vo wellness hoteli uprostred malebnej krajiny posiatej rybníkmi a rulovými skalnými útvarmi na Českomoravskej vysočine vás čaká zaslúžená pohoda a relax.

K Deviatim skalám (836 m n. m.), najvyššiemu bodu Žďárských vrchov, vás zavedie modrá turistická značka priamo od hotela (3,8 km) a pod Pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého na Zelenej hore (UNESCO) v Žďári nad Sázavou sa autom dostanete za 15 minút (14,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 19 útulných a priestranných izieb s vlastnou kúpeľňou. Pre malé deti je po predchádzajúcej dohode k dispozícii detská postieľka.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia si zakladá na tradičnej českej kuchyni varenej z čerstvých domácich surovín. Raňajky sa podávajú formou bufetu, servírovanú večeru si zvolíte z troch rôznych jedál, navyše sa môžete tešiť aj na dezert.

Kde budete relaxovať?

Odporúčame využiť hotelové wellness centrum s parnou a infra saunou, vírivkou a fitness. Dopriať si môžete aj niektorú z ponúkaných masáží. Výber je naozaj pestrý (klasická, relaxačná, medová, čokoládová, havajská, tuina).

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli k dispozícii detský kútik s lezeckou stenou aj ihrisko.

Niečo naviac

V hotelovom parku si môžete zahrať futbal, biliard alebo kolky.

Hotel Žákova hora ***

Hotel Žákova hora ***

Herálec 400 , Herálec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ivan Krebs IČ: 12170305


+420 566 663 133

info@hotelzakovahora.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
9 km