Krkonoše sú najväčšie a najobľúbenejšie české hory. Spoznajte ich pekne zblízka a ubytujte sa v Hospode na Peci *** priamo v Peci pod Sněžkou. Posilníte sa vďaka raňajkám/polpenzii v štýlovej krčme a vyrazíte za poznávaním okolitej prírody a turistických atrakcii.

O ubytovaní

V Hospode na Peci *** na vás dýchne tá pravá horská atmosféra ako z Krkonošských rozprávok. Budova pochádza už z roku 1773 a aj napriek neskoršej stavebnej úprave si zachovala svoj jedinečný charakter. Má navyše skvelú polohu blízko zjazdových a bežeckých tratí a turistických trás vedúcich na hrebene Krkonôš. Nechajte sa vylákať na nejeden výlet. Okrem turistiky po okolitých vrchoch vrátane 8 km vzdialenej Sněžky sa vydajte napríklad na rozhľadňu Černá hora (7,8 km), na výlet do Dolu Kovárna (5,1 km), na zámok Vrchlabí (18,4 km) alebo do ZOO Dvůr Králové (40,6 km).

V lete vás privíta Relaxpark Pec pod Sněžkou (500 m) s lanovým centrom, bobovou dráhou a mnohými ďalšími aktivitami. K vodným radovánkam zase láka Aquacentrum Janské Lázně (15,3 km) s termálnym bazénom a Aquapark Špindlerův Mlýn (47,6 km) s toboganmi a divokou riekou. V zime potom oceníte, že zjazdovky skiareálu Pec pod Sněžkou sú vzdialené len cca 1,2 km. Ďalšie príležitosti na lyžovanie nájdete v neďalekej Velkej Úpe (2,6 km) alebo v Janských Lázních (14,7 km).

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie v trojlôžkových izbách s prístelkou a v apartmánoch pre 4 - 6 osôb. K zariadeniu každej izby patrí satelitná TV a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Drevený nábytok tu opäť podčiarkuje horskú atmosféru.

Na čom si pochutnáte?

Ako napovedá už samotné tradičné prostredie reštaurácie, podáva sa tu najmä česká kuchyňa. Počas dňa a večer sa môžete občerstviť aj na bare.

Hospoda na Peci

Hospoda na Peci

142 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hospoda Na Peci s.r.o. IČ: 08998248


+420 607 532 418

hospodanapeci@seznam.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
1,2 km
Bežkovanie
1,2 km