Na relaxačný pobyt sa vydajte do Kúpeľného liečebného domu Praha v Luhačoviciach. Areál ponúka wellness s bazénom, posilňovňu, telocvičňu a tiež rad procedúr. Tešte sa na masáže i tanečné večery. Na kolonádu to budete mať blízko.

O ubytovaní

Komplex troch vzájomne prepojených domov v Luhačoviciach je spojený do areálu Kúpeľného liečebného domu Praha vstupnou halou, recepciou a veľkou sálou. Centrum s moravskou kúpeľnou kolonádou je od ubytovania vzdialené cca 500 m, na druhú stranu sa môžete vydať k Luhačovickej priehrade v CHKO Bílé Karpaty.

Kde budete spať?

Ubytovanie ponúka v dvoch, troch a štvorlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V komplexe budov nájdete obrovskú jedáleň s barom a cukráreň. V letných mesiacoch si príjemne poseďte aj na terasách či v záhrade s rybníčkom. Ráno si pochutnáte na kontinentálnych raňajkách, servírované večere si vyberiete zo 4 jedál.

Kde budete relaxovať?

Perfektne si oddýchnete v krytom bazéne nepravidelného tvaru vhodnom okrem plávania tiež na rehabilitáciu. V prízemí budov si doprajte liečebné procedúry ako sú parafínové či rašelinové zábaly, inhalácie, perličkové kúpele a rôzne druhy masáží.

Niečo naviac

V Luhačoviciach sa rozhodne nudiť nebudete. Okrem množstva prechádzok alebo cyklovýletov vám čas príjemne vyplní tiež posilňovňa, stolný tenis, biliard alebo kolky v areáli.

Lázeňský léčebný dům Praha ***

Lázeňský léčebný dům Praha ***

Leoše Janáčka 379 , Luhačovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KNEBL, spol. s r.o. IČ: 25559214


+420 577 194 100

recepce@luhacovicepraha.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
100 m
Aquapark
2 km