Hľadáte pohodovú dovolenku v srdci Jeseníkov? Pobyt v Hoteli Park *** v Ostružnej na okraji Hrubého Jeseníka bude správnou voľbou. Doprajte si neobmedzené kúpanie vo vnútornom aj termálnom vonkajšom bazéne a ďalšie výhody v podobe zliav na parafínové zábaly rúk, termoterapiu, vírivku alebo saunu. Čaká vás tu tiež skvelá strava formou polpenzie.

O ubytovaní

Dve samostatné, ale tesne susediace, budovy Hotela Park *** sa nachádzajú v horskej dedinke Ostružná v Jeseníkoch. V oblasti Ramzovského sedla, na ktoré z 1 351 m n. m. dozerá vrchol Šerák, si užijete skvelú dovolenku v lete aj zime.

Jedným z lákadiel okolia sú skvelé výletné ciele. Len cca kilometer od hotela čaká stanica lanovky, ktorou sa môžete nechať vyviezť na vrchol Šerák. Alebo sa naň vydajte pešo, cesta je dlhá približne 5 km, skúsení terénni cyklisti ju zvládnu aj na bicykli. Zábavu pre deti a dospelých zaistí letná bobová dráha v športovom areáli Petříkov (2,1 km) s dĺžkou 800 m, vyskúšať si tu môžete aj lukostreľbu a v zime sa areál mení na lyžiarske centrum s 3 zjazdovkami.

Zimným športom oblasť Ramzovej celkovo praje, svahy Skiareálu Ostružná budete mať len 500 m od hotela, vo vzdialenosti 2 km potom nájdete Ski arenu Ramzová s miernou zjazdovkou vhodnou aj pre začiatočníkov. Zájsť si môžete tiež do Ski areálu Přemyslov (15,2 km), ktorý sa radí k najmodernejším strediskám v Jeseníkoch a okrem modrej, červenej a 2 detských zjazdoviek si tu pohodlne prejdete aj bežecké trate s celkovou dĺžkou 13,5 km .

Pokojnejšiu zábavu vám potom ponúkajú Velké Losiny (22,2 km) s termálnymi kúpeľmi, zámkom a papierňou, Kúpele Karlova Studánka (34,9 km) alebo mesto Jeseník (13,1 km). ), kde môžete navštíviť Priessnitzove liečebné kúpele, Rodný dom Vincenza Priessnitza a ďalšie kultúrne pamiatky spojené so životom a odkazom tohto slávneho lekára a jedného zo zakladateľov hydroterapie.

Kde budete spať?

V hlavnej budove hotela (budova A) je 12 izieb a 6 apartmánov, vo vedľajšej (budova B) môžete byť ubytovaní v jednej z 9 izieb. Všetky izby sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa posilníte bohatými rautovými raňajkami a večer servírovanými večerami výberom z dvoch menu. Súčasťou reštaurácie je aj priestranná terasa a salónik, kde si vychutnáte pohárik vína alebo výbornú kávu s krásnym výhľadom.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu poslúži wellness centrum. Oddýchnite si vo vírivke, fínskej saune, krytom vnútornom bazéne alebo vyhrievanom vonkajšom bazéne s morskou vodou a teplotou 32 - 35 °C. Dopriať si môžete aj rôznorodé procedúry - zábaly, masáže či tzv. termoterapiu.

Cestujete s deťmi?

Deti v hoteli objavia detský kútik plný hračiek aj vonkajšie ihrisko s hojdačkou, šmykľavkou a pieskoviskom.

Niečo naviac

Pri hoteli je možné grilovať. Využiť môžete po predchádzajúcom dohovore gril a posedenie v krytej pergole. Zaspomínať budete môcť tiež na pravidlá stolného tenisu.

Hotel Park ***

Hotel Park ***

Ostružná 133 , Branná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ABATEC OSTRAVA s. r. o. IČ: 25389131


+420 777 870 857

info@hotelparkjeseniky.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
300-350 Kč/noc, cena podľa veľkosti psa, veľká rasa iba po dohode s hotelom
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,5 km