Užite si pobyt v Novom Měste nad Metují v Hoteli Rajská záhrada ****, v mieste, kde to nemáte ďaleko ako k historickým, tak prírodným či kultúrnym krásam Česka. Po privítaní fľašou sektu si užijete 2 dvojhodinové vstupy do hotelového wellness aj neobmedzený vstup do vírivky a sauny, relaxačný kúpeľ, skvelé raňajky každý deň a popoludňajší dezert s kávou.

Overené Travelkingom

“Hotel Rajská zahrada **** sa nám zapíše do pamäte ako hotel s tým najkrajším výhľadom. Báječné wellness, skvelá reštaurácia a poloha priamo v srdci Orlických hôr - to je kombinácia, ktorá jednoducho nemôže sklamať. Relax v hotelovej wellness zóne s vírivkou, bazénom a parnou saunou sme striedali s výletmi za atraktívnymi turistickými cieľmi v okolí. Čerešničkou na dovolenkovej torte bol welcome drink v izbe a káva s lahodným dezertom. A tak sme tu prežili odpočinok naozaj ako v rajskej záhrade!” Prečítajte si celú recenziu

Aneta Šmejcová - Marketingový tím
Osobne overené v: Septembri 2023

O ubytovaní

Prepychový štvorhviezdičkový Hotel Rajská zahrada nájdete v Novém Měste nad Metují, len 100 metrov od kostola Najsvätejšej Trojice a 200 metrov od historického Husovho námestia. V jeho blízkosti nájdete aj známe miesta z kníh Boženy Němcovej, Babičkinho údolia (13,5 km) aj Zámok Ratibořice (14,7 km). Zároveň vás od vodnej nádrže Rozkoš delí len 6 km a do najbližších lyžiarskych areálov v Deštnej v Orlických horách alebo v Olešnici v Orlických horách budete mať len 15 km.

Kde budete spať?

Oddýchnite si v jednej z 24 izieb, kde máte na výber, či vám bude stačiť Standard, alebo niektorá z lepšej kategórie. Každá izba Standard je vybavená farebnou LCD televíziou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, pracovným stolom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC. V niekoľkých z nich nájdete aj pohovku, ktorú je možné použiť ako prístelku.

Z izieb Superior sa vám naskytne nádherný výhľad do údolia rieky Metuje, hotelovú záhradu a historické centrum mesta. Okrem toho však v tomto rozľahlom type izby nájdete v kúpeľni hydromasážnu vaňu.

Pre tých najnáročnejších sú tu k dispozícii v samostatnej budove apartmány Exclusive. Sú len 3, ale zato každý skutočne výnimočné. Každý je vybavená podľa iného patróna, vždy však v tom najluxusnejšom slova zmysle.

Jedna izba je prispôsobená hendikepovaným osobám.

Na čom si pochutnáte?

Skvelá hotelová reštaurácia s výhľadom do údolia pripravuje ako domáce, tak aj medzinárodné jedlá so zameraním na zdravú a ekologickú kuchyňu.

Kde budete relaxovať?

Navštívte počas svojho pobytu aj hotelové wellness centrum, taktiež s krásnou vyhliadkou na okolie. Tešiť sa môžete na bazén s protiprúdom a chrličom vody, vírivku, saunu a na parné sauny.

Hotel Rajská zahrada ****

Hotel Rajská zahrada ****

Komenského 70 , Nové Město na Metují
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Rajská zahrada s.r.o. IČ: 28314999


+420 773 777 773

recepce@hotelrajskazahrada.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
6 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
15 km

Tipy na výlet

Babičkino údolie v Ratibořiciach

Babičkino údolie v RatibořiciachTip na výlet

Preneste sa do románu Boženy Němcovej. V nádhernom Babičkinom údolí nájdete všetky miesta, kde sa dej odohráva. Na začiatku údolia navštívte súsošie detí a babičky, pokračovať môžete na Ratibořický zámok k pani kňažnej, alebo k drevenej chalúpke Staré bielidlo . Nechýba tiež Viktoriin splav, ktorý ale dnes nájdeme už len v novodobej betónovej podobe. Údolím vás prevedie tiež náučný chodník.

ZOO Dvor Králové
ZOO Dvor Králové
Deštné v Orlických horách
Deštné v Orlických horách
Hospital Kuks
Hospital Kuks