Vydajte sa na južnú Moravu a zavítajte do obľúbenej dedinky Šatov. Privát Bohemia *** ponúka ubytovanie v niekoľkých budovách, ktoré majú spoločnú záhradu. K dispozícii je aj vínna pivnica. Počas pobytu si tak užijete nielen polpenziu, ale tiež degustáciu vín.

O ubytovaní

Privát Bohemia *** ponúka príjemné rodinné ubytovanie v niekoľkých budovách, ktoré majú spoločnú záhradu. Ubytovanie nájdete v obci Šatov na južnej Morave len 9 km od Znojma. Na dosah tak budete mať všetky krásy tohto regiónu.

Pokiaľ vás zaujímajú historické pamiatky, rozhodne nesmiete vynechať návštevu neďalekého Znojma. Pri objavovaní mesta sa nezabudnite prejsť ku Znojemskému hradu, ktorý je zároveň sídlom Juhomoravského múzea v Znojme, a k Rotunde sv. Kataríny v jeho areáli. Vystúpte na radničnú vežu a užite si krásny výhľad na mesto, alebo naopak zíďte hlboko do znojemského podzemia a preskúmajte jeho sieť chodieb.

Za prírodou zavítajte do Národného parku Podyjí (3,1 km), prejdite sa okolo vodnej nádrže Znojmo (15,3 km), k vyhliadkam Králův stolec (18,3 km) a Sealsfieldov kameň (4,8 km) alebo pozdĺž rieky Dyje k Papírně u Devíti mlýnů (3,4 km), vyhliadke Devět mlýnů (3,4 km) a vinici Šobes (13 km), ktorá je jednou z najstarších a najkvalitnejších v Európe. Môžete tiež prejsť cez visuté mosty cez rieku Dyju - Šobeskú lávku (3,3 km) a Lipinskú lávku (4,3 km), tie tu zostali po pohraničnej stráži zo socialistickej éry.

S deťmi vyrazte k hraniciam, do detského zábavného sveta Kinderwelt Hate (6,3 km) s viac ako 200 atrakciami. Ten je navyše súčasťou nákupnej zóny Freeport, na svoje si tak tu prídu aj milovníci nakupovania. Odvážlivci môžu na svoj program zaradiť aj splavovanie rieky Dyje na kanoe alebo raftoch. Za relaxom si zasa zájdite do termálnych kúpeľov Laa an der Thaya (38,2 km), kde nájdete bazény s termálnou vodou, krásne sauny, wellness procedúry a zábavný detský svet.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných izieb či apartmánov s 2 až 4 lôžkami. Všetky sú vybavené WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou. Apartmány sú oproti klasickým izbám priestrannejšie a nájdete v nich aj kuchynku s mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a varičom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni, lokálnom víne aj čapovanom pive. K dispozícii je tiež spoločná kuchynka s chladničkou, mrazničkou, varnou kanvicou, varnou doskou, rúrou, mikrovlnnou rúrou a umývačkou riadu. V lete príde vhod vonkajšia záhradka.

Kde budete relaxovať?

V letných mesiacoch môžete relaxovať vo vonkajšom bazéne s nočným osvetlením. V ponuke sú aj relaxačné a športové masáže, fyzioterapia a športová rehabilitácia.

Niečo naviac

Nudy sa báť rozhodne nemusíte, k dispozícii je ihrisko na bocciu a petanque, biliard, stolný futbal a úschovňa bicyklov. A čo by to bolo za návštevu vinárstva bez poriadnej degustácie? Doprajte si ochutnávkový večer vo vínnej pivnici priamo s pivničným majstrom!

Privát Bohemia ***

Privát Bohemia ***

Šatov 174 , Šatov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bc. Tomáš Lorenc IČ: 87955199


+420 731 498 361

info@bohemia-privat.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,7 km