Užite si Karlove Vary priamo v centre len pár krokov od kolonád. Či už na pobyt vyrazíte sami, vo dvojici, alebo s rodinou, tešte sa na chutnú polpenziu a neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou a saunou. Hotel Kolonáda **** ponúka aj útulné izby a bohatú ponuku procedúr.

O ubytovaní

Hotel Kolonáda **** nájdete, ako už názov napovedá, priamo na karlovarskej kolonáde. Najkrajšie miesta tohto kúpeľného mesta tak budete mať na ľahko na dosah ruky.

Hotel leží priamo pri brehu riečky Teplá. Stačí prejsť Kúpeľný most (20 m) a ocitnete sa na Sadovej kolonáde (50 m). Pokiaľ budete pokračovať proti smeru rieky, prejdete postupne cez Mlýnsku (200 m) a Tržnú kolonádu (500 m) až k najznámejšej Vřídelnej kolonáde (600 m). Tu môžete ochutnať slávny prameň Vřídlo alebo preskúmať podzemie kolonády na exkurzii. Pokiaľ budete pokračovať stále ďalej, dorazíte k lanovke (1 km), ktorá vás vyvezie na vrchol Výšiny priateľstva, kde nájdete rozhľadňu Diana (2,2 km), z ktorej terás je krásny panoramatický výhľad na Karlove Vary.

Skvelým spestrením dovolenky v kúpeľoch je návšteva sklárskeho múzea Moser (4,5 km), múzea Becherovky (1,3 km) alebo Vianočného domu (5,5 km), kde si užijete sviatočnú atmosféru po celý rok. V zime môžete vyraziť na bežky alebo na lyže do okolitých ski areálov na Božom Dare (30 km) či na Klínovci (32 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z 59 jednolôžkových alebo 86 dvojlôžkových štýlovo zariadených izieb. K vybaveniu patrí okrem pohodlnej postele WiFi pripojenie, satelitná televízia, minibar, trezor, telefón, písací stôl a skrine. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom, županom a papučami.

Na čom si pochutnáte?

Nech už preferujete akýkoľvek druh raňajok, z bohatej ponuky teplých i studených jedál raňajkového bufetu si rozhodne vyberiete. Večere pre hotelových hostí majú podobu trojchodového menu a k dispozícii je tiež šalátový bar.

K dispozícii je aj moderný Lobby bar s bohatou ponukou kávy, čajov, alko aj nealko nápojov. Vychýrenou špecialitou je Sushi, ktoré tu pripravujú. V lete zavítajte na letnú terasu s výhľadom na rieku.

Kde budete relaxovať?

Čo by to bolo za pobyt v kúpeľoch bez poriadnej dávky odpočinku vo wellness? Priamo v hoteli môžete relaxovať v bazéne (8x4 m, 27 - 28 °C), vírivke (35 - 36 °C) a fínskej saune (90 - 95 °C). Za príplatok si užite aj niektorú z bohatej ponuky spa procedúr - čo napríklad kúpeľ alebo masáž?

Hotel Kolonáda ****

Hotel Kolonáda ****

I.P. Pavlova 8 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


353 345 555

info@hotelkolonada.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - len do 10 Kg a po predchádzajúcej dohode
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
50 m